| 888888 a întrebat:

Daca cineva ii cade din buzunar o bacnota de 5000.000 i-ai da-o inapoi?

Răspuns Câştigător
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Da, bineinteles. Bine faci, bine gasesti.

32 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

5 000 000 de ce? Ca de lei, nu poate sa fie, de euro, nici atat. De dolari-exclus. Mai ramane moneda din Botswana. Dar, normal ca, daca i-ar cadea CUIVA asemenea cearceaf din buzunar, i l-as da inapoi. Ce, puii mei, sa fac cu el?

April
| April a răspuns:

Nu stiu daca bancnota asta macar exista, ceea ce stiu sigur e ca ea poate cadea CUIVA nu CINEVA...Mai degraba cade cineva la un examen de limba romana decat sa cada o bancnota inexistenta din buzunarul cuiva...mai ales ca de ceva vreme nimeni nu mai umbla cu cash, toti au carduri... Fara suparare.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Nu conteaza cine este si cum il cheama pe cel ce a pierdut acea bacnota i-as da-o inapoi. Trebuie sa ne uitam in jurul nostru si sa vedem cat de greu este sa ai un loc de munca si cat de greu se castiga un ban.

| Razvan a răspuns:

Am patit-o pana acum de doua ori. I-am inapoiat bineinteles.Banii nemunciti nu valoreazahappy

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Bineinteles ca da, nu imi plac banii nemunciti si nici sa ma bucur de necazul altuia.

| Silvia a răspuns:

Nici nu stiu cat inseamna astalaughing.
Sincer...nu stiubig grin. Poate da... poate nubig grin.

| alecs871 a răspuns:

Pai ne uitam si la haine, daca acei bani cad dintr-un buzunar de haina rupta straight face, inima da ceine ce sa ai...
Dar daca cad dintr-un buzunar de costum, si pantofi de piele, il injuri in gand ca nu a scapat mai multi bani pe jos.

| AndutzaAndu a răspuns:

Da, i-as da-o inapoi de ce nu? Imi place sa fac fapte buneblushing

| faranume a răspuns:

Da CUIVA ii cade o bacnota de 5. 000. 000 i-as da-o inapoi...chiar daca mi-ar placea sa fie ai meiwinking

| pepenerosu a răspuns:

Da.happy. prefer sa lucrez pentru banii aceia decat sa-i primesc pe tava. poate acel om a muncit pentru ei.(poate nu!) dar conteaza ca eu nu ma simt vinovata daca ii voi da inapoi bacnotahappy

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Da... poate ca persoana aceea a muncit o viata pentru banii aia sau are nevoie de ei pentru ceva foarte important si m-as simti bine ca am facut ce trebuia :d.

| aysun a răspuns:

Daca i-a cazut unui cocalar cu lant de aur la gat, niciodata.

| Marry:X a răspuns:

Buna.Sa astepte ca o mai vedelaughing. Ce eu nu am nevoie de bani?smug. Am glumit mai.Acum serios normal ca i-as da banii, pentru ca omul ala a muncit pe branci, pentru niste amarati de baniwinking. De ce sa fiu eu nesimtita sa ii tai aripile luandu-i banii de care avea atata nevoie?big grin. Sper ca ti-a folosit raspunsul meu:*. Pa pa:*

| fevrier a răspuns:

Ca să fiu sinceră, nu.

| Demise a răspuns:

Acum poate zic da, de mila. dar atunci ma gandesc la bani si nu i-o dau.

Răspuns utilizator avertizat
| Kidu a răspuns:

Daca vad ca e o cucoana imbracata din cap pana-n picioare de firma, etc...nublushing
Daca-i om amarat, da, n-as fi atat de insensibila si nesimtita sa-i bag in buzunar si sa merg mai departe.

| D33d33wttzzaaaaaaa a răspuns:

Da. Tu n-ai face la fel? happy

| TeoIonela a răspuns:

Da..normal...bine,in Romania nu prea se procedeaza asa pentru ca unii profita de altii si invers...

| buli a răspuns:

Depinde cui ii cade, daca ii cade unui om amarat eu dau,
daca ii cade unui om care e imbracat numa de firma si etc nu-i dau nimic laughingbig grin

| Nemesis_9263 a răspuns:

Cuiva draga....andrei gheorghelaughing

| spyceygirl a răspuns:

Bineinteles! poate cu acei bani platea o datorie la banca saU oriunde altundeva... poate ca trebuia sa isi cumpere medicamente(un tratament foarte scump), daca am vzut cum ii cade din pantaloni, as atentiona-o(petru ca acelasi lucru as vrea si eu, sa fiu atentionata daca mi s-ar intampla)daca as gasi-o pur si simplu as merge la politie, sau s suna sa vina sa ia banii intrucat cel care i-a pierditpoate ca deja facuse apel la politie...@kidu, nu prea cred ca unei persoane "imbracate modest" i-ar putea cadea din pantaloni o suma asa de mare...sau "om amarat" cum ai folosit tu.

| Giuly_3112 a răspuns:

Da

| 4LeafCloves a răspuns:

Da.Pentru ca m-as simti vinovata sa nu o dau inapoi si pana la urma oricum ma vede cineva, iar daca as fi in locul acelei persoana as fi foarte dezamagita sa pierd asa o suma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, pentru ca pe urma o sa am pe constiinta pacatul si asa e corect pana la urma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-as da cartea de gramatica, poate asa invata sa se exprime corect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

5 mii de mii?thinking Cat o fi asta?laughingA nu mersi... daca i`ar pica acolo 5 milioane lei, dalove struck. Da` nu 5 mii de miioh go on.

| StaRmAgiC a răspuns:

Logic:

-ca nulaughing

bine ca vorba e vorba. dar cine stie.depinde de persoana.tzinuta.si astea...

Răspuns utilizator avertizat