5 000 000 de ce? Ca de lei, nu poate sa fie, de euro, nici atat. De dolari-exclus. Mai ramane moneda din Botswana. Dar, normal ca, daca i-ar cadea CUIVA asemenea cearceaf din buzunar, i l-as da inapoi. Ce, puii mei, sa fac cu el?
Nu stiu daca bancnota asta macar exista, ceea ce stiu sigur e ca ea poate cadea CUIVA nu CINEVA...Mai degraba cade cineva la un examen de limba romana decat sa cada o bancnota inexistenta din buzunarul cuiva...mai ales ca de ceva vreme nimeni nu mai umbla cu cash, toti au carduri... Fara suparare.
Nu conteaza cine este si cum il cheama pe cel ce a pierdut acea bacnota i-as da-o inapoi. Trebuie sa ne uitam in jurul nostru si sa vedem cat de greu este sa ai un loc de munca si cat de greu se castiga un ban.
Am patit-o pana acum de doua ori. I-am inapoiat bineinteles.Banii nemunciti nu valoreaza
Bineinteles ca da, nu imi plac banii nemunciti si nici sa ma bucur de necazul altuia.
Pai ne uitam si la haine, daca acei bani cad dintr-un buzunar de haina rupta , inima da ceine ce sa ai...
Dar daca cad dintr-un buzunar de costum, si pantofi de piele, il injuri in gand ca nu a scapat mai multi bani pe jos.
Da CUIVA ii cade o bacnota de 5. 000. 000 i-as da-o inapoi...chiar daca mi-ar placea sa fie ai mei
Da.. prefer sa lucrez pentru banii aceia decat sa-i primesc pe tava. poate acel om a muncit pentru ei.(poate nu!) dar conteaza ca eu nu ma simt vinovata daca ii voi da inapoi bacnota
Buna!
Da... poate ca persoana aceea a muncit o viata pentru banii aia sau are nevoie de ei pentru ceva foarte important si m-as simti bine ca am facut ce trebuia :d.
Buna.Sa astepte ca o mai vede. Ce eu nu am nevoie de bani?. Am glumit mai.Acum serios normal ca i-as da banii, pentru ca omul ala a muncit pe branci, pentru niste amarati de bani. De ce sa fiu eu nesimtita sa ii tai aripile luandu-i banii de care avea atata nevoie?. Sper ca ti-a folosit raspunsul meu:*. Pa pa:*
Daca vad ca e o cucoana imbracata din cap pana-n picioare de firma, etc...nu
Daca-i om amarat, da, n-as fi atat de insensibila si nesimtita sa-i bag in buzunar si sa merg mai departe.
Da..normal...bine,in Romania nu prea se procedeaza asa pentru ca unii profita de altii si invers...
Depinde cui ii cade, daca ii cade unui om amarat eu dau,
daca ii cade unui om care e imbracat numa de firma si etc nu-i dau nimic
Bineinteles! poate cu acei bani platea o datorie la banca saU oriunde altundeva... poate ca trebuia sa isi cumpere medicamente(un tratament foarte scump), daca am vzut cum ii cade din pantaloni, as atentiona-o(petru ca acelasi lucru as vrea si eu, sa fiu atentionata daca mi s-ar intampla)daca as gasi-o pur si simplu as merge la politie, sau s suna sa vina sa ia banii intrucat cel care i-a pierditpoate ca deja facuse apel la politie...@kidu, nu prea cred ca unei persoane "imbracate modest" i-ar putea cadea din pantaloni o suma asa de mare...sau "om amarat" cum ai folosit tu.
Da.Pentru ca m-as simti vinovata sa nu o dau inapoi si pana la urma oricum ma vede cineva, iar daca as fi in locul acelei persoana as fi foarte dezamagita sa pierd asa o suma.
Logic:
-ca nu
bine ca vorba e vorba. dar cine stie.depinde de persoana.tzinuta.si astea...
anonim_4396 întreabă: