Directorul scolii actuale nu aproba transferul, poate da doar un aviz consultativ pozitiv sau negativ. Consiliul de Administratie a liceului in care vrei sa te transferi poate sau nu sa tina seama de acest aviz, nu este obligat s-o faca, asa ca poate aproba transferul chiar daca liceul actual a dat aviz negativ.
Nu-i adevarat nimic cu declaratia ta, n-are nici un rost si nici o legatura cu transferul.
Daca Consiliul de Administratie a liceului in care vreau sa ma transfer este de acord cu transferul meu inseamna ca sunt acceptat si ca directorul fostei scoli este obligat sa imi trimita dosarul la noul liceu.Nu?
Da, asa este, liceul de transfer va solicita dosarul tau de la liceul actual si acesta este obligat sa il trimita.
Ceva motive are el daca nu vrea sa faca asta. Probabil nu ai situatia incheiata.
O am incheiata.Din cate am auzit el nu doreste sa semneze pentru ca nu vrea sa isi piarda elevii.
Curios. E clar ca iti incalca drepturile. Mergi la inspectoratul scolar si explica situatia.
Poti sa faci 1000 de cereri, pe propria-ti raspudnere, ca oricum nu ai nici o valoare!
Conteaza deczia directorului, nu parerea elevului.
Daca el refuza sa-ti aprobe transferul, inseamna ca are un motiv temeinic si legea ii permite sa nu ti-l acorde.
Nu stiu cine te invata prostiile cu "cerere pe propria raspundere" cand esti un minor, care nu are drepturi inca.
Invatati-va sa acceptati si sa luati ca atare si refuzr\zurile, fara sa va comporati ca niste copii prost crescuti sau razgaiati, ca veti pierde in viata, mai mult decat va imaginati.
Curiosul999 întreabă: