9,68 e media de anul trecut, asa ca n-ai de unde sa stii cu ce medie se va intra anul asta. Iar tu NU ai, inca, media 9, 63, pentru ca mai ai de dat Evaluarea Nationala. Abia DUPA EN, vei sti exact ce medie de admitere ai.
Probabil ca 9, 53 e media ta V-VIII. Asta inseamna jumatate din media de admitere. Cealalta jumatate e formata din media de la EN.
9.63 cu tot cu examene(mi-am pus eu notele pe care cred ca le voi lua la examene)
Aici nu prea merge pe ce crezi tu. Asteapta sa vezi exact notele de la examen. Numai dupa ce confrunti ce ai facut tu cu baremul de corectare, vei putea avea o imagine cat de cat clara a notelor de la examen.
Mediile de intrare difera de la un an la altul
apropo nu ai cum sa stii ce note vei lua la evaluarea nationala
Intri 100% anul trecut a fost media 9, 68 anul asta va fi 9, 30-40 iti garantez eu. 1 liceu bun din orasu meu a intrat una cu media 5, si media anul trecut era de 8 )
Sigur 100% intr la liceu ala.
Da poti intra doar daca vei 'pica' printre primii elevi(nu ma refer 1-10) difera de cate locuri are liceul si profilul.
Pune-l pe lista media poate sa mai scada in fuctie de notele celor care aleg liceul respectiv
AnnnnnaXD întreabă:
FlaviusAPM întreabă:
alexcatalin13 întreabă: