Restul de calorii de care are nevoie organismul vor fi luate din rezervele de grăsime dacă ai, apoi din musculatura dacă nu ai grăsime.
Pentru intelesul tuturor, ideea e sa faci miscare mai mult decat mananci in acea zi. In felul asta vei arde caloriile ce odinioara se depuneau sub forma de grasime, vei dezvolta o musculatura sanatoasa, si per total, toata viata ta va fi ca un motor bine ingrijit si lubrifiat.
Pana la urma mancam pentru a trai, nu traim pentru a manca.
Parerea mea din eperienta e sa te antrenezi cat poti si vei manca cat trebuie mereu. Personal nu am stat niciodata sa le calculez asa... Am avut si am rezultate bune.
Depinde de varsta, greutate, daca faci sport etc.
Sa luam un om normal, sa presupunem ca acesta are 80kg si are un job de birou.
Ar trebui sa manance undeva la 1800kcal ca sa se mentina la 80kg deci nici sa scada nici sa creasca daca el nu mananca deloc intr o zi e logic ca o sa fie in deficit caloric deci o sa slabeasca, chestia e ca ar trebui sa nu duci foamea, sa mananci chestii satioase cu putine calorii astfel incat sa ai burta plina si sa nu consumi multe calorii.
Exemplu o banana are aproximativ 100kcal si o bomboana la fel doar ca senzatia de foame o sa dispaara cu o banana si nu o sa iti mai fie foame cateva ore.
Iti recomand aplicatia MyFitnessPal ca sa iti calculezi caloriile.
Spre final evita fast food are foarte multe calorii si mananca sanatos
anonim_4396 întreabă: