| Would a întrebat:

Daca fac contestatii la bac, exista sanse sa iau cu mult mai mult? Am luat note destul de mici fata de ce ma asteptam, mai ales ca m-am uitat si pe barem, am verificat cu profi... Mi se pare ca s-a corectat de mantuiala.

Răspuns Câştigător
| blackwidow a răspuns:

Cu mult mai mult nu. Poate un punct sau undeva pe acolo. Chiar daca au gresit la corectare prima oara si nu ti-au dat patru puncte sa zicem, nici a doua oara nu-ti vor da, ca va bate la ochi...Insa daca nu esti 100% sigur ca meritai mai mult, te sfatuiesc sa nu depui contestatie, pentru ca cel mai probabil iti va scadea in loc sa-ti dea puncte. Daca esti sigur, n-ai ce pierde

6 răspunsuri:
| Elena_6988 a răspuns:

Poi de aproape fiecare data cand faci contestatie iei o nota mai mica.

| Malvina24 a răspuns:

Eu am luat 6.70 la romana.Stiam ca am gresit la partea a 3 a dar ma asteptam la un 6.99 ca nu am gresit decat sinonimul cuv.''patima''. Acum asta e! Poate am mai gresit pe undeva.La istorie am luat 8.40 si sunt multumita iar la proba la alegere am dat la psihologie si am luat 9 si cred ca meritam ceva mai mult, dar nu mai fac contestatie pentru cateva sutimi.Sunt multumita pentru ca spre deosebire de altii am media 8.03.Am in clasa 4 picatii iar pe scoala 20 de picati.E cat de cat binisor. Daca nu esti multumita fa contestatie si poate rezolvi.Nu se stie niciodata.Nu s-a corectat de mantuiala, eu nu as spune asa!

| Zippy a răspuns:

Daca ai corectat cu profesori fa contestatie

| Lacoste a răspuns:

Daca esti absolut sigura ca trebuia sa ai o nota mai mare la o materie, atunci fa contestatie. Daca ai vreun 5 sau 6.nu iti recomand, nu de alta dar s-ar putea sa te trezesti cu un 4, 50 de toata frumusetea.

| Would explică:

Eu am inteles ca in mai multe cazuri creste nota decat sa scada. Mi se pare ciudat. La filosofie am luat 6, 90 si ma asteptam la peste 9, 50, la romana am luat 8, 15 si ma asteptam la peste 9 si la istorie am luat 8, 50 si o colega care a scris aproximativ aceleasi informatii a luat 9, 50. Mi se pare ca mi-au scazut mult prea mult, mai ales la filosofie si am corectat cu baremul in fata...

| Malvina24 a răspuns:

La filosofie au fost note mici si la noi la scoala.Stiam eu ca multi vor pica.Nu v-ati dat seama.Filosofia e grea. Daca vroiai nota mai mare dadeai la geografie.Fi multtumita ca ai luat bac-ul.In viata se face dreptate oricui si pana la urma mai conteaza si cu ceea ce am ramas in cap, nu numai cu notele.