De fapt DA! Congelarea e cea mai buna metoda de a pastra alimentele, verdeturile etc, proaspete.Isi vor pierde cateva proprietati dar nesemnificative.
Daca faci suc... nu prea imi dau seama de unde storci daca patrunjelul este uscat.
Daca faci ceai e aproape la fel congelarea sau uscarea. Asta pentru ca turnand apa oparita peste, vitamina C care e termosensibila se duce in proportie de pana la 80%... mai sunt flavonoizii care dispar un poc la congelare, dar nu atat de mult incat sa consideri metoda ineficienta.
Nu,
In mare parte prin cogelare se pierd anumite vitamine si proprietati ale plantelor. Gustul ramane dar proprietatile medicinale se pastreaza doar prin uscare, de asta ceaiul este uscat si nu congelat.
In mare parte da, nu vad de ce nu. Numai ca nu o sa fie la fel de aromatizat /
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
lya18 întreabă: