Eu fac baie luni, miercuri si sambata. Cand este vara si cald ma spal in fiecare zi. Asta de zeci de ani si n-am patit nimic. Curaj!
"baie la cap odata la 2 zile...Se poate întâmpla ceva?"
cel mai curățel user de pe TPU
Poți să te faci, dar citește înainte informatiile din linkul de mai jos:.
Https://dozadesanatate.ro/este-gresit-sa-te-speli-pe-cap-zilnic/
Sunt curioasă dacă bărbatii care se laudă pe aici că se spală zilnic pe cap (nu pe corp!) cu cât păr au mai rămas pe creștet, la ora actuală.
Încă ceva: Evită să te vopsești, dacă vrei să rămâi cu un păr bogat.
Depinde daca ai parul lung sau scurt. Daca ai parul scurt e ok sa te speli asa des, probabil iti dai cu mana prin el, o cauza in plus sa se ingrase repede. Poti incerca sa nu te mai speli cu sampon, primele 2-3 spalari iti va ramane parul gras dupa spalare dar in 2 saptamani se echilibreaza si nu vei mai avea nevoie nici de spalari asa de dese, nici de sampon.
Daca ai parul lung este o problema pentru ca inseamna sa stea ud mai des si sa il usuci cu uscatorul, ambele fiind daunatoare pentru par in timp,
De asemenea, probabil nu folosesti samponul potrivit parului tau sau folosesti prea mult si scalpul produce mai mult sebum sa compenseze.
Si eu tot asa ma spal, nu e nici o problema. Important e sa ai parul mereu curat.
Nu se întâmplă nimic. Dacă nu te speli este posibil să se întâmple ceva... cum ar fi să miroși urât.
Nu se poate intampla, dar daca faci baie pe cap fereste-te sa iesi afara dupa!
Depinde de tipul de par pe care il ai,daca ai parul scurt si se ingrasa repede cauta un sampon putin mai,,puternic,,si nu folosi prea multe produse de par. Daca ai parul lung nu e bine sa te speli des pe cap deoarece o sa il usuci prea tare,incearca mai multe sampoane si balsamuri de par, dar nu folosi in exces, din cauza multitudinilor de produse o sa fie greu la inceput sa gasesti un sampon bun, iti recomand de la Garnier botanic therapy, pentru mine functioneaza, dar nu pot sa stiu exact daca v-or functiona si pentru tine
Bineînțeles că nu se întâmplă nimic. Și eu tot la 2 zile fac baie pe cap și am părul lung.
Ce vrei să stai cu el jegos, să te speli o dată la săptămână, dacă se îngrașă repede...
anonim_4396 întreabă: