anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca fiul meu e pasionat de fotbal, iar la noi la scoala antrnorul (proful de sport) nu e asa bun, il pot inscrie pe fiul meu la alta scoala? Adica, poate el sa participe la competitii ca apartinand de scoala aia?

5 răspunsuri:
| white a răspuns:

Iti poti inscrie copilul la un club de fotbal, in general in scoli nu prea sunt multe competitii de fotbal si intr-adevar profesorii de sport nu se implica foarte mult, nici nu au de ce salariul vine oricum.eu am jucat fotbal 5 ani de zile si cred ca antrenorii de la cluburi depun ceva efort si pasiune!

| andreutz a răspuns:

Eu nu cred ca se merita sa schimbi scoala doar pentru fotbal... e mai indicat sa il inscrii la un club sportiv, devenind astfel o activitate extrascolara...

mlm
| mlm a răspuns:

Va puteti inscrie copilul la un club de fotbal, care isi poate desfasura activitatea in incinta unei scoli, va apartine de clubul inscris nici decum de acea scoala.

April
| April a răspuns:

Daca locuiesti intr-un oras in care exista Liceu cu profil sportiv il poti inscrie in lotul lor de fotbal, daca programul celor doua scoli permite. Ei primesc si elevi dinafara.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da