Aceste medicamente trebuiesc administrate numai cu acordul medicului si pe scurta durata. Cele mai multe somnifere dau dependenta si pun viata in pericol dand deficiente in munca intelectuala.Trebue sa depistezi cauzele insomniei, deci este bine sa consulti un medic.
1 poti muri 2. dca te gaseste cineva la timp poti ajungae la spital, iti vor face o sapare stomacala. si gata, ti se va lua cheful de prostii. mai cpiilor viata nu este chiar asa de urata cum o vedeti voi, bagati-va mintile in cap.
Poti muri!
Raluca, chiar pot trece peste multe intrebari aprobate, nu ma deranjeaza nimic, dar daca face referire la cum iti poti lua viata chiar, cred, ca nu stiu ce dumnezeu se intampla cu responsabilitatea pe care moderatorii nu si-o asuma in asemenea cazuri.sunt niste limite, ce dumnezeu.
Dah... tu ce crezi? nu te mai trezesti!
Totusi, nu e bine ca sa depinzi de somnifere. Lasa-le si incearca sa adormi normal. Noh, daca nu poti dormi acum noaptea nu e nimica, inseamna ca nu esti obosita. Dar te vei obisnui cu somnul normal, numai ca pana acolo, e munca grea.
Ajungi in coma daca nu te gaseste cineva la timp ...stiu cum e eu am luat 5 diazepanuri si nu mai puteam dar nu am murit ca mau salvat la timp... asa ca stai lin nu mai lua u 7
Ai simtit ceva? si daca Nu Te găseau la timp mureau?
Nu le lua.stai u linistita ca e mai bine. am luat si eu 10 nu 7.si nu mai imi trebuie niciodata somnifere. vreau sa sp ca am avut noroc cu colegele de clasa care m-au dus imediat la spital. mi-au facut spalaturi de nu stiam ce e cu mine si am stat si atatea zile in spital.parintii erau distrusi de ce aflase.se ast de la mine la orice da sa-mi iau viata niciodata.erau in stare de soc.nici nu vreau sa mai imi aduc aminte de ce am facut. acum realizez ca nu trebuia sa iau acele pastile niciodata.am avut noroc ca nu am intrat in koma ca nu se stia daca ma mai trezesc vreodata si puteam iesi din koma cu sechele. ii multumesc lu Dumnezeu ca m-a tinut in viata si ca sunt bine. asa ca mai bine nu le lua.pentru binele tau