Da, dacă alții au invățat mai mult si obțin o notă mai mare decât tine, iti iau locul la liceu. Așa că, trage tare, ești pe ultima sută de metri. Succes!
Bineinteles ca te afecteaza, fiindca nu mai ai sanse sa intri la orice liceu bun.
Cred ca cel mai mult iti va afecta sansele de a intra la un liceu de arheologie faptul ca nu exista un liceu de arheologie.
Sau cel putin la o cautare sumara eu nu am gasit nici o informatie ca ar exista. Dar poate stii tu mai bine.
Nu am auzit de liceu de arheologie, poti sa ne dai un link
dar nici la facultatea de arheologie nu cred ca te afecteaza cinestie ce nota la matematica, ca sa nu mai vorbim ca nu cred ca se inghesuie cinestie cati sa devina arheologi
Liceu de arheologie?! Nu am auzit in viata mea de asta si nici nu exista, in conformitate cu oferta educationala a anului trecut, cea a anului acesta apare in mai. Nici nu va exista. Daca te refereai la o facultate unde sa faci asta, depinde. In general un liceu bun cu o specializare aleasa bine iti creste considerabil sansele, insa un copil care nu invata, desi e la un liceu bun, va avea doar de pierdut in fata unuia de la un liceu mai slab, care a invatat in particular insa. Eu una iti recomand sa iti alegi o specializare buna si sa te straduiesti sa iei o nota cat mai mare, ca sa intri la un liceu bun, acolo unde sunt si profesorii mai buni. Daca nu si nu, te poti transfera sau sa inveti singur / singura acasa.
Exista macar un liceu de arheologie? eu am cautat acum si nu am gasit nimic :/
wingis întreabă: