| 熊Panda熊 a întrebat:

Daca iau premii la olimpiade, ma ajuta cu ceva la admiterea la liceu?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu te ajuta la nimic, in schim cele din liceu te pot ajuta la adminterea la facultate

| bursuc001 a răspuns (pentru suntserios):

Bună seara!

De ce trebuie să fii RĂUTĂCIOS?

Nici tu NU eşti perfect!
Ce înseamnă "schim" sau "adminterea"?
Ca să nu mai amintesc de semne de punctuaţie ( ori de scriere INCORECTĂ d.p.d.v. gramatical )...

La copilaşi de vârsta lui se mai acceptă, dar la adulţi de vârsta noastră NU este acceptabil să facem astfel de greşeli!
Sau, dacă tot le faci, măcar NU mai comenta la greşelile altora big grin

O seară frumoasă!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU te ajută cu nimic la înscrierea/admiterea în liceu!

Toate cele bune!

| Oana92 a răspuns:

Stiu ca olimpicii primesc locuri gratuite in universitati, in functie de profil, disciplina si rezultate. Nu stiu daca e valabil si pentru admiterea la liceu.

Pot in schimb sa iti spun ca experienta unor examene iti va fi de folos, vei avea emotii mai putine, vei sti la ce sa te astepti. Iar faptul ca inveti suplimentar pentru olimpiada nu iti face rau deloc.

Succes!

| Robert_Robert_GR_2000 a răspuns:

Nu,dar toate premiile care le ei la liceu te ajuta la siviul de la angajare acolo poti trece ca nai esperienta, dar ai participat la competiti, voluntariat etc .....deci premile din generala nu te ajuta cu nimic invata bine sa iei ezamenul cu nota mare

| suntserios a răspuns (pentru Robert_Robert_GR_2000):

Ce inseamna?
siviu?
esperienta?
ezamen?

| Oana92 a răspuns (pentru suntserios):

Ultimele doua se pot considera greseli de tastare. Dar siviu? Pe bune? laughing) am crezut ca am vazut pe TPU toate greselile posibile, dar asta chiar e prima in top!