| metatheory a întrebat:

Daca imi ard diploma de inginer, incetez a fi inginer?

Răspuns Câştigător
| andreea6bv a răspuns:

Este logic ca nu o sa mai fi inginer dupa ce iti arzi diploma. daca ar fi sa fie de ce ai faceo?

6 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Sper sa nu ma insel dar simt ca ceva se intampla in viata si sufletul tau. Asta este viata uneori suntem bucurosi, fericiti, alteori tristi ca viata nu ne ofera ceia ce dorim. Daca ai o diploma de inginer sunt sigur ca ai muncit foarte mult si asteptai ca viata sa-ti ofere mai multe sanse. Trebuie sa speri, sa ai rabdare si sa te gandesti tot timpul ca va veni o zi in care poti regreta aceste momente. Si eu dupa revolutie, am ajuns somer, chiar daca aveam cateva diplome, am muncit enorm si acum o duc foarte bine.

| Minnie a răspuns:

Imi pare rau ca gandesti asa. A fi inginer este in continuare o mandrie.Eu cel putin sunt tare mandra de asta.Nu incetezi a fi inginer deoarece exista undeva acte doveditoare chiar daca arzi diploma pe care o ai acasa. Poti sa nu te mai recomanzi "ing...", poti sa nu mai scrii in CV-uri, sa inveti o alta meserie

| BrD a răspuns:

laughing Nu. Daca o pierzi, rupi, ari, uzi, arunci...va trebui sa te duci la scoala care ti'a eliberat diploma, si sa ceri alta. Probabil ca vei plati o suma modica pentru asta, dar na...iti recuperezi diploma happy

| Satisfaction a răspuns:

Asta daca mergi sa o faci in timp ce concerteaza cineva in Romania ca sa te vada toata lumea...

| Doar1îngeR a răspuns:

Nu pentru ca oricum sunt dovezi pentru studiile tale eventual o copie dupa diploma.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca orice act dobandit, il poti reface, dar am inteles ca e cam complicata procedura, te-ai suparat pe profesia asta si vrei sa te razbuni?