| augustina_rotaru a întrebat:

Daca imi dau copilul la meditatii, sa-l dau tot la profesorul de la scoala? In fond, se cunosc deja, profesorul ii stie nivelul...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

nu, nu la cel de la scoala. daca acel profesor nu face carte cu elevii ca sa nu aiba nevoie de meditatii, atunci nu va face treaba mult mai buna in particular. gaseste un cadru didactic care are un renume bun printre cei care au fost meditati de el.

8 răspunsuri:
April
| April a răspuns:

Lasi loc de interpretari atata vreme cat nu spui de ce vrei sa-ti meditezi copilul.Caci motivele pot fi diferite:esti nemultumita de felul in care=si face datoria acel profesor? consideri ca nu e bine pregatit? vrei ca copilul tau sa acumuleze cunostinte in plus fata de ce prevede programa pentru clasa in care e? CREZI CA COPILUL E BUN DAR PROFESORUL IL NEDREPTAteste? PRECIZEAZA MOTIVUL SI ATUNCI VEI PRIMI SI CEL MAI BUN SFAT. Raspunsurile de pana acum sunt corecte dar nespecifice unui caz anume.

| LuS[z] a răspuns:

dac intelege de la acel profesor da dar daca nu nu are rost sa dai banii degeaba pe deasupra ca nu intelege nici macar in clasa.

| Delia 75 a răspuns:

Nu... daca copilul are nevoie de meditati inseamna ca acel profesor nu stie sa predea, sau in cel mai rau caz nu vrea tocmai pentru a mai cistiga citiva bani din meditati. Sfatul meu e sa stati sa va interesati care sunt cei mai buni profesori di orasul dumneavoastra si abia dupa aceea sa decideti. Oricum parerea mea e ca un profesor bun este unul de la care copilul pleaca cu lectia pe jumatate invatata.

| pepino a răspuns:

... ii stie nivelul si va va demonstra ca, datorita lui, copilul dv. a facut enorme progrese. Va furati singuri caciula!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate profesorul preda superficial tocmai sa ajunga la usa lui la pregatire. daca face pregatire doar pentru nota e ok, se obisnueste sa se faca testele si tezele la pregatire si vine cu note mari. dar la examene?

| Dorinamincu a răspuns:

Unii profesori sunt superficiali la orele de curs pentru ca se asteapta ca parintii sa le bage bani in buzunar la pregatiri! Numai gandindu-ma la asta te sfatuiesc sa-l dai la alt profesor!

| andrutompa a răspuns:

Nu cred ca e o idee buna, daca nu-i in stare sa il invete din timpul orelor de curs, de ce ar fi mai bine in particular?

| carla_volea a răspuns:

Poate ca problema, in timpul orelor de la scoala, tine de colegii copilului tau si poate ca profesorul respectiv nu are rezultate mai bune in timpul orelor din cauza copiilor. Deci daca il duci la pregatire, poate ca profesorul se va concentra mai bine pe copilul tau. Oricum, el e cel care stie ce a predat pana atunci si la ce nivel trebuie sa fie si copilul. Deci ar fi o idee buna sa-l duci la acelasi profesor, mai ales ca se cunosc.