anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă la Evaluarea Națională de la matematică am făcut desenele corpurilor fără să trasez punctat laturile care nu se văd, îmi vor scădea vreun punct?

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Ba da, din PĂCATE şi acele desene sunt incomplete ( chiar dacă au fost realizate de profesori )!

Dar, trebuie să ţineţi minte că acel profesor NU mai trebuie să dea Evaluarea Naţională happy
Deci, îşi "permite" să fie mai neglijent sad

Oricum, depinde foarte mult şi de profesorul evaluator : dacă este puţin mai indulgent, atunci NU îţi scade puncte...

O zi frumoasă.

11 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Din PĂCATE, se va scădea din punctaj deoarece desenul se consideră "parţial" incorect sad

Toate cele bune.

| LSMM a răspuns (pentru bursuc001):

Totuşi, am văzut desene, realizate de profesori, care nu conţineau, de exemplu, semnele de congruenţă, unghiurile congruente în prismă triunghiulară regulată şi aşa mai departe. Nu pot fi considerate şi acelea parţial incomplete? Şi, repet, sunt realizate de profesori care le arată copiilor cum să rezolve cerinţa respectivă.

| LSMM a răspuns (pentru bursuc001):

Mulțumesc pentru răspuns! O zi frumoasă.

| bursuc001 a răspuns (pentru LSMM):

Cu plăcere happy

O seară frumoasă şi ţie.

| bursuc001 a răspuns (pentru LSMM):

Ba da, din PĂCATE şi acele desene sunt incomplete ( chiar dacă au fost realizate de profesori )!

Dar, trebuie să ţineţi minte că acel profesor NU mai trebuie să dea Evaluarea Naţională happy
Deci, îşi "permite" să fie mai neglijent sad

Oricum, depinde foarte mult şi de profesorul evaluator : dacă este puţin mai indulgent, atunci NU îţi scade puncte...

O zi frumoasă.

| DumiY a răspuns:

Buna!
Din cate stiu, e bine totusi sa faci desenele si sa scrii formulele daca nu stii sa le rezolvi pentru ca iti acorda cateva puncte.

Am citit mai sus, la unele intrebari, in care unii spuneau ca nu era obligatoriu sa faci si desenele, daca e asa, nu iti va scadea dar totusi, era mai bine daca faceai desenul corect, adica daca trasai si liniile punctate.
Nu se stie sigur daca iti va scade, depinde si de profesor.
Pa, pa!

| LSMM a răspuns (pentru DumiY):

Pe cele de la probleme le-am făcut, dacă la acelea te refereai.
Mă refeream la primul exercițiul de la subiectul II, cel a cărui cerință e "Desenează pe foaia de examen prisma..."
Mulțumesc pentru răspuns!

| DumiY a răspuns (pentru LSMM):

Aha, pai...din pacate e posibil sa-ti scada 1-2 puncte, trebuie sa o faci corect pentru a primi cele 5 puncte. De punctat oricum iti puncteaza ceva.Dar cum am mai spus, depinde si de profesor

| razboinicu2016 a răspuns:

Foarte rau ca nu ai tras punctat. Teoretic trebuie sa iti scada, dar poate trece si cu vederea.

| AleXuTzu2003 a răspuns:

Cred ca depinde de corector.In barem scrie doar ca este punctata figura corecta cu 5p...

| Crissy16 a răspuns:

Nu,Doamne fereste. N-are cum, nu prea vad de ce ti-ar scadea puncte. B| So...stai linistit.

| LSMM a răspuns (pentru Crissy16):

Am auzit că e mai bine dacă trasăm punctat, doar că am uitat să fac asta și mă gândeam să nu fie trecut în barem așa ceva...