Cu siguranta nu se va considera semn, iar lucrarea nu-ti va fi anulata. Terminati cu prostiile astea, copii...
Da, se poate considera semn si iti va putea fi depunctata lucrarea, depinde oricum de comisia care corecteaza lucrarile.
Eu sunt socata cum puteti sa desenati in loc sa scrieti, sa faceti semne si alte porcarii pe o lucrare, unde stiti bine ca se poate anula si pierde un examen atat de important...
Ok, daca nu stii nu mai comenta, pentru ca NU se scrie. Se „deseneaza", cum ii zici tu. Simbolul pentru triunghi este o litera greceasca ce se foloseste in matematica. Orice litera greceasca ce apare pe lucrare nu se considera semn decat daca e pusa alandala, si asta pentru ca literele grecesti sunt esentiale in matematica. Eu daca as fi profa de mate si as vedea scris un cuvant in loc de acel triunghi mic nu as mai pune punctajul. Punct. E mate, nu lb romana, nu se cer cuvinte ci simboluri matematice. Dupa logica ta ar insemna ca o multime de copii buni ar lua nota 1 pentru ca SCRIU, nu DESENEAZA, SCRIU acele simboluri. Le SCRIU pentru ca si ele sunt litere. Ele nu sunt desene
Nu, nu se consideră semn. Așa scrisesem și eu acum câțiva ani și nu mi-au anulat lucrarea.
Dar dacă am folosit paranteze?
De ex:
In triunghiul(semnul) ABC (masura unghiuluiA =90°) aplicăm Teorema lui Pitagora '
Nu, măi. Alea-s semnele din matematică, doar n-or vrea să scrii în cuvinte . Sunt notații standard, universale, n-au cum să considere semn
Deci nici paranteza, nici semnul nu se consideră semn?
Nu, măi. N-o lua în seamă pe Gretta aka Jullianna, pentru că uneori e pe lângă subiect.
Hei, nu! E in regula! E normal sa scrii ▲ABC (de exemplu) in loc de triunghiul ABC. Cand apar rezultatele? S-a spart conducta cu elevii care-au dat examenul, peste tot sunt intrebari pe tema asta.
Costica1234 întreabă:
missmine întreabă: