Numărul de cuvinte este mai mult informativ, pentru ca elevii să aibă o idee despre lungimea eseului cerut. Mult mai important este ce scrii. Un eseu foarte bun de 300 de cuvinte va fi punctat mai bine decât un non-sens de 800 de cuvinte.
12 din 30, nu este atat de rau. Multam de info,
Daca nu esti elev de nota 10 nu-ti bate capul. Banuiesc ca ori nu ai dat bac-ul ori ai picat la prima sesiune. La romana bazeaza-te pe primele 2 subiecte. Alea sunt prea simple. N-am invatat nimic 12 ani am luat 7.75. Succes.
Nu l-am dat pana acum, din cauza unor probleme personale a trebuit sa renunt la liceu pentru cativa ani. Am inceput sa invat de anul trecut doar ca m-am concentrat 100% asupra celorlalte materii, biologie si matematica. Le-am trecut la prima sesiune cu note respectabile la ambele doar ca la romana m-am blocat la 2 cerinte de la primul subiectul, iar la subiectul 2 habar nu aveam ce inseamna prezentarea perspectivei narative asa ca am avut nota 4, nu am depus contestatie pentru ca stiam ca nu meritam mai mult. Intr-o oarecare masura stiu acum cam ce este de facut dar sunt destul de sigur ca nu ai cum sa iei mai mult de 7.00 facand doar primele 2 subiecte deoarece impreuna au punctajul de 60 de puncte, + 10 din oficiu. Nu are cum sa fie mai mult de 7.00, ci mai putin.
Nici nu am zis ca iei 7 din primele doua. Am zis doar sa te bazezi pe ele?