Depinde de diriginta, daca e ok iti poate motiva si fara niciun bilet sau scutire
3 zile nu prea cred, trebuie scutire, adeverinta medicala de la medicul de familie, te duci si ii zici ca ai nevoie pentru scola k ai stat acasa k ai avut nu stiu ce boala, te descurci u
Pai poti sa te invoiesti de 2 ori pe semestru, ii spui doamnei diriginte ca lipsesti si sa vorbeasca cu parintii tai si apoi ai scapat
Hei. :3. Sincer eu cred ca da. Colegul meu a avut niste concursuri cu carturi si mama lui a scris un bilet prin care motiva absenta lui de la ore [ a lipsit vreo 2 zile]. Deci cred ca se poate . Iti poti intreba dirigintele.
Nu trebuie neaparat cu bilet... poate sa vorbeasca si mama cu diriginta ( la telefon )... vreau sa stiu un raspuns clar
Diriginta e ok... vroiam sa stiu numa daca poate face asta. daca nu exista vreo regula care interzice
Salut.Pai depinde si de diriginta. mie diriginta imi motiveaza acum depinde la tine.
Da, se pot motiva, nu cred ca-ti trebuie scutire doar pentru 3 zile.Iar daca nu poate mama/tatal ta/tau poate sa-ti sune dirigintele.