Ba se poate
Dovezi ai?
Da, am dovezi. Tu ai?
Eu am terminat a 9a și am plecat cu părinții și cu fratele meu in străinătate. Fratele meu a terminat a 10 a.
După câțiva ani, ne-am întors în țară și am terminat amândoi la liceu cu frecventa redusa la mate-info. El a continuat în a 11 a, eu am făcut iar a 9a pentru că dacă termini doar a 9a, nu se pune și se reîncepe tot cu a 9a. Dar la 10 clase te poti opri și să continui când dorești cu a 11a.
El a mai făcut 3 ani, iar eu 5. Amândoi am terminat 13 clase. Și mai cunosc alte cazuri.
La seral?
Reiese ca fratele tau terminase a 10 a si apoi ati revenit si ati continuat. Deci?
Da, se poate face liceul la cursul seral, dar se fac 13 ani, dupa care urmeaza BAC-ul.
Salut! Da, poti continua cele 3 clase liceale ramase(2+ 1 diferenta pentru ca ai ales invatamantul seral) sau poti alege invatamantul cu frecventa redusa care are acelasi nr de ani, in cazul tau.
Depinde de cati ani te-ai retras, poate poti sa continui la seral ca sa nu o iei de la capat. Daca ai terminat si clasa x ai un avans, cu mediile incheiate bineinteles.
Intereseaza-te la secretariat.....Succes!
Se poate oricând să reiau studiile și dacă ai terminat doar 8 sau 9 clase.
Daca nu ai terminat a 10 a, atunci când te înscrii la seral o sa incepi din nou din clasa a 9a. Daca ai terminat a 10 a, atunci când îți reiei studiile vei trece în a 11 a, nu mai repeți.
In ambele cazuri, se termina 13 clase, nu 12 cum e la liceu la zi.
Daca nu ai timp de școală, nu renunța. Transfera-te la seral, chiar daca termini cu un an mai târziu. Nu amâna sa termini studiile pentru că vei avea nevoie sa îți găsești un job și mai bine sa le ai terminate. Succes.
Care deci? Despre mine nu ai citit? Sunt 2 cazuri, nu doar un caz. Poti sa continui si daca ai ramas la 8 sau 9 clase, ceea ce tu ziceai ca nu se poate.
Am dat si exemplul fratelui meu ca sa inteleaga cel ce a pus intrebarea, că iese mai in avantaj daca termina a 10a decât dacă rămâne la 9 clase. Dar in ambele cazuri poate continua oricând