Nici vorba de asa ceva. Singurele conflicte din Cluj sunt intre suporteri, dar nu sunt dese. Ardelenii sunt foarte calmi.
Mai mult ca sigur, cum te vei decide, cum va incepe razboiul romano-ungar. Eu zic sa nu te risti...
Ai impresia ca intri pe usa facultatii si se bat unguri cu romani? sau cum e viziunea ta?
Eu zic ca daca vezi un ungur sa strigi "Transilvania pamant romanesc" ca sa vezi cum se incinge tarata-n el.
Glumesc. Nu ti se intampla nimic.
Cred că mai mult de 7 ani am mers în fiecare vară în Cluj, eu sunt mai temperamental de fel, mai activ să zic aşa şi am stat cu vecini unguri crede-mă nu am avut nici o problemă ba mai mult aproape zilnic mă serveau cu prajituri de casă făcute de soţii.
Eu am locuit in Tg mures toata viata mea, aici unde cam 40% sunt unguri.Nu stiu boaba de limba maghiara.Dar cu toate acestea nu am avut nici o data probleme cu ungurii.Ba chiar unii din cei mai buni prieteni ai mei sunt unguri. Evident o sa intalnesti acei 1% care sunt anti romani dar ii ignori si aia e.Eu atat in facultate (sunt in anul 3 in Tg. mures ) cat si la locul de munca am colegi unguri dar nu a fost nici o data nici o cearta pe tema unguri vs romani sau stiu eu.
Am avut colegi maghiari atât în liceu cât și în facultate. Nici vorbă de conflicte. Sunt oameni cu care poți glumi. Și i-am găsit a fi oameni foarte corecți, ordonați, punctuali, pozitivi, harnici, focusați pe învățat.
N-am avut nicio neplăcere cu ei.
Nu cred.De exemplu în Cluj(unde locuiesc și eu) nu cred că o să ai probleme, mai ales printre studenți.Aici studiază oameni din toată lumea(sunt studenți străini), deci multi-culturalitatea nu e o problemă. Singura problemă este aceea că oamenii necivilizați sunt greu tolerați, în mediul universitar.