| alexRE a întrebat:

Daca ma inscriu la doua facultati si intru la amandoua, ce fac dupa aia ca sa raman numai la una (n-am timp de doua )?
Si inca ceva eu as vrea sa intru la ceva cu profil economic...si cand m-am dus sa ma interesez la facultatea din orasul meu, doamna care se ocupa cu informarea noilor veniti mi-a sugerat sa completez mai multe specializari pe lista aia(era marketing, contabilitate si administratie), as vrea sa ma lamuriti cum functioneaza treburile astea, daca le completez pe toate 3 tot la una intru in cele din urma?
Is foarte confuzzz...
funda!

2 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

1.Renunti la una si iti retragi dosarul. 2.La specializari o sa fii repartizat in functie de numarul de locuri si de media pe care o ai fata de ceilalti candidati, in ordinea cum ai trecut specializarile (de ex.nu intri la prima o sa fii repartizat la a doua). Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum a aratat dosarul meu la inscriere:
1 - profil pe care am vrut - BUGET
2 - optiune profil #2 - BUGET
3 - optiune profil #3 - BUGET
4 - profil pe care am vrut - TAXA
5 - optiune profil #2 - TAXA
6 - optiune profil #3 - TAXA

... pentru ca ei te vor repartiza in functie de preferintele tale.
E bine sa faci asta pentru ca daca ai trece spre exemplu doar Marketing - Buget si nu intri acolo, esti lasat pe dinafara. Dar asa, poate intri la urmatoarea specializare scrisa pe dosar (taxa sau buget. ).

Nu te speria daca nu intri din prima la profilul dorit. Locurile, dupa repartizare, urmeaza a fi confirmate. Daca nu confirmi pana la data scadenta, o sa fii exclus din lista facultatii.
PS: materiile din specializarile economice sunt foarte asemanatoare; la marketing faci materii de management si vice-versa. Diferenta va fi mai pronuntata in perioada Masterului.