anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dacă mă transfer la altă facultate la cu taxă în anul I, mai am şanse în anul II la să ajung pe un loc bugetat la noua facultate;
SAU se consideră că sunt la a doua facultate şi mi se anulează acest drept? V-aş ruga să răspundeţi, cei care aţi fost în această situaţie sau cunoaşteţi situaţii similare, eventual cu un link al unui regulament sau ceva că nu am găsit nimic până acum.

Răspuns Câştigător
| dulceatalui a răspuns:

Asta nu stiu sa-ti raspund. Presupun ca depinde si de regulile fiecarei universitati cele mai bune raspunsuri cred ca le-ai putea gasi chiar la facultatile de care esti interesat. Cauta pe site-ul lor sau mergi la secretariat, sigur acolo vei fi mult mai lamurit de raspuns. Bafta!

2 răspunsuri:
| dulceatalui a răspuns:

Eu stiu ca nu poti fi la doua facultati la buget. de exemplu sa fii si la medicina si la drept! sper sa nu ma insel.

| anonim_4396 explică (pentru dulceatalui):

În primul rând merci pentru răspuns, întrebarea făcea referire la transfer, deci nu la două facultăţi simultan. Aşadar, în caz de transfer, de la o facultate la alta, înainte de a obţine licenţa, mai am dreptul să intru pe un loc bugetat anul următor?

| dulceatalui a răspuns (pentru anonim_4396):

Asta nu stiu sa-ti raspund. Presupun ca depinde si de regulile fiecarei universitati cele mai bune raspunsuri cred ca le-ai putea gasi chiar la facultatile de care esti interesat. Cauta pe site-ul lor sau mergi la secretariat, sigur acolo vei fi mult mai lamurit de raspuns. Bafta!