Poate te lumineaza domnul ministru, ca, doar de la el a venit ideea asta desteapta.
Ia-ti un singur caiet ca sa notezi orarul si unele recomandari ale profesorilor.Nu se vor tine ore chiar normale.
Iti iei toate caietele de toate materiile sa fii sigur ca nu pierzi ceva. Funeriuuuullee. e. sa ne traieste vere, ca multe iti mai coace cuptorul tau.
N-are cum sa se faca ore normale. O sa ne cheme, o sa ne dea orarul si ne va spune ce ne trebuie. Dupa acasa, de marti orele.
MembruTpu tin sa te corectez
altii nu merg nici macar in prima saptamana( eu-s unul din aia:-> )
La noi la scoala in prima zi e o festivitate, stam cu ditiginta cam 30 min 1 ora si apoi mergem acasa, si revenim a 2 zi ca sa ne dea cartile etc., dar abia de miercuri se fac cunostinta cu profesorii(daca sunt noi) ce am facut in vacanta etc.
Bună. Stai linistit ca nu se fac. Sa-ti explic, in primul rand cei de clasa 1 si a 9, trebuie sa iaba parte de un fel de festivitate, normal, iar pentru restul e doar "de forma" orele alea. doar te intalnesti cu colegii, dirigintele. Stai relax, altii nici nu merg in prima zi
Iti spun eu ca maine nu se fac ore normale.banuiesc ca o sa stati cu dirigintele vreo 1 sau 2 si probabil ca or sa va dea si manualele.
astept fundita