Nu se face automat! Conform calendarului, in perioada 10-13 iulie 2018 va trebui sa te prezinti personal la secretariatul scolii absolvite in vederea inscrierii pentru sesiunea august-septembrie. Tocmai pentru motivul ca nimeni nu poate sti care este decizia ta in privinta sustinerii probelor de examen! In functie de situatia din sesiunea anterioara, tu esti singurul in masura sa iei o decizie( poti decide chiar si sa nu te prezinti in sesiunea de toamna 2018!)
Vezi ca poti(si trebuie ca sa nu mai dai toate probele)sa ceri recunoasterea probelor anterioare
Pai am luat 6, 85 bio(7 inainte de contestatie, 5, 8 romana( 6, 1 inainte), 3, 6mate( 3, 8 inainte) si consider ca sunt note mici, la mate sa zicem ca nu prea am scris(daca era alt suboect scriam mai mult) dar la celalalte am scris tot si chiar am invatat... si mi-a si scazut la contestatie acum nu cred ca e nici un risc sa dau la toate, cred ca asta e cel mai rau rezultat pe care il puteam lua + ca mai am o luna sa mai invat, ce parere ai?
kosma întreabă: