| lorenmorgan a întrebat:

Daca nu am note chiar bune si frumoase la romana dar am 6-7 in genere la mai multe obiecte, inseamana ca sunt proasta?

12 răspunsuri:
| drogh a răspuns:

Nu. Nu toti pot sa invete in mod egal dar totusi trebuie sa iti dai mai mult silinta, sa stii sa ai o ambitie enorma! Poate ca tu nu stii sa inveti sau ca nu ai chef, dar daca te ajuta cineva, sigur nu vei esua. Daca de exemplu ai o lectie de o pagina la istorie si din ea vei da testare, ce faci? Mai intai invati cuvant cu cuvant ca papagalul prima fraza si o zici de 2-3 ori. Apoi treci la urmatoarea si repeti acelasi procedeu si zici si prima fraza si a doua, si asa mai departe pana termini lectia. Dupa, spui tot pederost si o scrii pe o foaie sa fii sigura ca ai inteles-o. Insa, inainte sa inveti, trebuie s-o citesti. Deci, incearca sa nu mai fii lenesa si atunci vei avea rezultatele dorite.

| Doηηa a răspuns:

Nu.
Ori nu te duce capul ori nu vrei sa inveti.
Fara carte nu faci nimic in viata asta de rahat, asa ca fa-ti viata singura draga mea si pune mana pe carte!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Notele proaste nu te fac prost cum nici cele bune nu te fac geniu. Cu toate astea exista si exceptii.

| mona a răspuns:

Nu esti proasta dar trebuie sa inveti mai mult

| Spoiled a răspuns:

Nu, inseamna ca atat poti. Cine ti-a spus ca esti proasta? Daca tu chiar te consideri asa, fa ceva in sensul asta. Incearca sa te straduiesti mai mult, fara munca nu poti reusi.
Mai scurteaza din timpul petrecut la calculator si dedica-l invatatului. O sa vezi cum situatia se va imbunatati si vei fi mandra de tine!

| RaduHD a răspuns:

Nu deloc

| cosmin655 a răspuns:

Am avut un baiat in fosta mea clasa, carea avea numai 3 si 4 si cu toate astea era foarte inteligent(atunci cand vorbea cineva cu el stia perfect ce sa spuna)si ce sa faca.Notele nu inseamna nimic, conteaza cum esti in afara lor...nimeni de aici nu-ti poate da raspunsul pentru ca nu te cunoastem.

| ioanaioana a răspuns:

Notele nu te fac mai destept. Desteapta esti daca dupa ce termini liceul/facultatea stii inca foarte multe lucruri, deci daca nu le-ai uitat

| Wehrmacht a răspuns:

Daca tu crezi ca notele alea arata daca esti proasta sau desteapta s-ar putea sa fi cam prostuta.Si nu inseamna nici ca atat poti tu.Notele alea inseamna doar ca atat ai vrut si gata.Nu ca ai fost sau esti proasta.

| MisFit20 a răspuns:

Totul tine de vointa, gandeste-te la ceva ce te poate ajuta sa ai chef de invatat. Nimeni nu e prost atat timp cat nu vrea sa fie prost.

| OnuOnulică a răspuns:

Nu.
Nici eu nu ma pricep la Romana dar la chimie si fizica am 8-9.

| OoBunnyoO a răspuns:

Nu, inseamna doar ca nu inveti prea mult.

Întrebări similare