anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca nu ar exista internetul si calculatorul ce ai face? ( restul ar ramane neschimbat)

Răspuns Câştigător
| blackkrose a răspuns:

Daca nu ar mai exista .copii nu ar mai vedea atatea ar gasi alte preocupari mult mai educative si poate ca nivelul de obezitate ar mai scade. sportul e mult mai sanatos decat compu si netu.pa pa

26 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar pana sa apara internetul si calculatorul ce a fost? copii ar avea mai mult timp sa citeasca, si-ar petrece timpul liber intr-un mod mai constructiv, si cu siguranta ca ar avea o gramatica cu mult superioara celei de acum.

| raidu2004 a răspuns:

Cred ca ar fi o lume mult mai activa

auran
| auran a răspuns:

As citi, poate m-as uita la un film, as face plimbari si as vorbi la telefon...

| unbaiat a răspuns:

Pai ce rest?! Poate vrei sa spui:„V-ar fi placut sa traiti ca in anii 50"? " Fara calculatoare foarte multi ar fi fost morti(la propriu) de mult...

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Pai nu stiu happy Oricum ar fi cam nasol. Fara net...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As citi si as iesi mai mult in aer liber.big grin

| Silvia a răspuns:

Ar fi plictiseala...yawn

| RetroX a răspuns:

Le-as inventa! laughing

| hândel a răspuns:

Timpul alocat internetului, l-as petrece urmarind emisiuni, filme, sau acele 2-3 h cat stau pe net, le-as petrece in continuare cu prietenii. Fara internet n-as avea o cultura asa bogata, n-as gasi raspunsuri la intrebarile mele, fara utube n-as vedea teoriile despre stiinta care ma pasioneaza, documentare virtuale care explica intelegerea actuala a lucrurilor. Sunt atatea informatii utile pe care le-am dobandit de pe net, incat ar fi o pierdere uriasa daca ar inceta sa existe. Este multa informatie prin intermediul internetului care ne este oferita, depinde de noi cum o folosim. Unii o folosesc sa faca rau, altii sa faca bine, altii pentru. cultura lor generala. Sunt de parere ca oamenii au mult mai mult de castigat din relatia internet ei, decat in lipsa lui.

| raluca_2686 a răspuns:

Ar fi plictiseala mare:d

| unbaiat a răspuns:

Tot ii trageti cu plictiseala laughing Fara internet.sa zicem ok da" tras de par, pe cand fara CALCULATOARE nu v-ati plictisi...adio operatii sofisticate(amputari si fineturi cu barda), nu tu zbor in cosmos, mecanisme DE TOT FELUL! Voi nu ganditi deloc?! Abramburico uite ce-ai facut din sistemul nostru de invatamant! Rusine! laughing

| roksyk a răspuns:

Ideea e ca, daca nu ar exista internet, restul nu ar ramane neschimbat. Dar sa zicem, ca si majoritatea celor care au raspuns, ca traim in anii 50-60-70. Ei bine, pe atunci era Ceausescu la putere ( cred, ca eu am doar 12 ani si n-am trait pe-atunci big grin ) si as fi fost pe la biblioteca/parc toata ziua, in afara de timpul cand as fi fost la scoala.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce faceam si inainte.si era frumos si placut.cum ne adunam 3-4 cum o puneam de un bairam la iarba verde noaptea sub stejar. nu ne trebuia cine stie ce. o sticla de vin, niste struguri din vie, ce abia se coceau, pentru fete si muzica la greu.

| unbaiat a răspuns:

OK .ma dau batut.Nu pot sa va incretesc creierele cu forta laughing Am citi, am bea vin, am merge prin parc...sigur ca da.

| yanny`s a răspuns:

As dormi si eu in sfarsit macar 5 ore pe zihappy

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Am trait in perioada in care nu aveam calculator si net, si nu pot spune ca ma plictiseam.Invatam,citeam foarte mult, ajutam parintii la treburile gospodaresti, mergeam la teatru, la film, la concerte...

| urbanghost a răspuns:

As contribui cu RetroX la inventarea lorhee hee

| okei a răspuns:

Pai cred ca s-ar naste multi culturisti laughing)

| adyth a răspuns:

As citi...as vorbi la telefon, m'as uita la televizor, as desena, scrie. n'ar fi mare diferenta pentru mine. nu fac nimic deosebit la PC ca sa fiu dependenta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.
Viata merge inainte fie cu internet fie lipsa lui.
Internetul este un izvor nesecat de informatii dar are si partea proasta: aceesul de catre minori a site-urilor pentru adulti, cea ce nu este bine, spargerea de parole a unor importante unitati de securitate: Nasa, Pentagon, etc.
Pa, pa.

| Roxu a răspuns:

Mi-as trai viatabig grin poate iesiri in oras, cu prietenii. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As citi as vb q prietenii fata in fata, nu online si m-as uita l tv...sau m rog ...sunt o multime de chestii p care poti sa le faci fara calculator

| Alex >D a răspuns:

Daca nu am stii de ele nu le-am simiti lipsea daca nu le-am avea.Probabil as face cum faceam inainte : stateam afara 10 ore si 2 ma uitam la TV.

Dan

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa stii ca internetul nu e chiar de cand lumea si pamantul...cred ca prin '95 sau '96 a aparut. Iar calculatoare cu acces la net in toate casele ...mult mai tarziu.
Asa ca oamenii care acum stau cate 3-4 ore pe zi la net obisnuiau sa citeasca si sa invete lucruri de-adevaratelea, din carti, iar nu sa dea copy-paste pentru orice, se mergea la cinema ( chiar de cateva ori pe saptamana, eu am vazut la un moment dat, prin92, 3 filme in aceeasi zi, la 3 cinema-uri diferite din Bucuresti). Mergeam prin biblioteci ( ai citit vreodata 8 ore incontinuu intr-o sala de lectura? eu da ).
Umblam prin librarii ( am batut odata Bucurestiu de la un cap la altul pentru un atlas geografic care nu mai exista decat intr-o librarie obscura din Ferentari )...nu ca acum cand comand totul pe net, la librarii virtuale.
Ca sa stau de vorba cu amicii nu ma uita Dumnezeu pe mess, ci ne intalneam intr-o cofetarie sau parc ( am stat odata cu niste amice vreo 4 ore intr-o cofetarie vorbind despre post si Biblie ).
Cam astea imi vin acum in minte.

| sunset_3848 a răspuns:

M-as concentra mai mult pe relatii interumane, pe care datorita net-ului, nu le-am mai dat multa importanta... mi-as suna mai des familia si as citi si o carte ...cred!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As citi mai mult...