Sigur ca poti!
Dupa ce-ai terminat nu are importanta studiile liceale, se aplica aceleasi reguli pentru avansare pentru toti ofiterii.
Eu am facut liceu teoretic (sectia uman), am invatat matematica si am dat examen. Am fost ofiter 27 ani.
Puțin.
Putin dar greu. Am dormit pe pamant 4 ore, am baut apa din balta, am marsaluit prin noroi, nameti, soare, ploaie. Astea s-au adunat si astazi folosesc 13 tipuri de medicamente. Crezi ca-i usor sa fii infanterist? Sa te vad mergand pe jos 60 de Km (din greseala sefului. Trebuiau numai 40. ) cu ranita (40 Kg) AG-ul 6, 5 Kg, pistolul-mitraliera 3 Kg, plus alte obiecte pe tine? Cand eram ofiter imi cadeau soldatii ca mustele la 30 Km. Ma trezeam la un moment dat cu doua ranite pe mine si cateva arme pana venea salvarea sa-i ia. Am fost un om inalt si solid. Nu m-am dat in laturi sa-mi ajut soldatii pentru ca, daca era nevoie, cu ei mergeam la lupta. Asta a fost viata mea!
Am vrut sa-ti scriu in privat, dar ai restrictii. Iti spun doar atat: da, e putin 26 de ani. Intelege ce vrei.