| LaviniuA a întrebat:

Daca nu ma insel a inceput scoala iar. Va urez pe acesta cale, ca si profesorii vostri:
"BINE ATI VENIT!"
Sper sa luati permiul I si anul asta sau macar sa nu ramaneti corijenti big grin big hug
De curiozitate, care ar fi obiectivele unui scoler de la noul an scolar?

14 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Am vazut o stire care spune ca un ghiozdan echipat se ridica la pretul de 1000 ron.Mi se pare odios, stiind ca atunci cand eram eu la scoala nu se impuneau atatea prostii care ridica pretul total.Plus, inca astept sa se renunte la obiceiul penibil de a aduce flori, care evident ca sfarsesc la gunoi, ca doar nimeni nu are 100 de vaze in casa.De fondul clasei nu mai spun.

| LaviniuA explică (pentru dullcat):

Nu cred. Ghiozdan echipat cu ce? laughing

| pufulescu0o a răspuns (pentru LaviniuA):

Nu m-ar mira! Din ce am vazut cu ochii mei prin comparatie directa preturile in supermarket sunt aproape la fel ca in Germania! Aproape inseamna 80 90 %. Parintii mei inca râd cand ajung acasa si ma intorc de la cumparaturi cu intrebarea " cum traiti bă cu preturile astea, sunt ca in Germania?"

| ReddY25 a răspuns (pentru LaviniuA):

Bere rolling on the floor

| TheGentleman a răspuns (pentru dullcat):

Ba da, doar că atunci prețurile erau altele: manual, culegeri, caiet de clasă caiet de teme, la mate aveam 4 caiete: 1 de algebră+1 de teme, 1 de geometrie + 1 de teme; culegeri (neapărat scrise de profi), caiet de vacanță de la nu știu ce editură, veneau edituri booklet cu nu stiu ce memoratoare, dicționare și planșe și profii ne puneau să le cumpărăm că „ne ajută" etc etc.

Acu sunt o grămadă de materiale didactice alternative precum profu de geogra, Youtube, care încap pe un stick rolling on the floor

| dullcat a răspuns (pentru TheGentleman):

Eu astept sa introduca varianta digitala a manualelor si altor materiale, plus dulapuri la scoala exact ca in filme.Pentru ce sa care copilul, ca un magar, atatea kilograme in spate? Manualul e suficient pentru clasa, iar pentru acasa daca au nevoie pentru cerintele temelor pot citi digital.Iar la clasa poate fi doar un manual la banca, impartit de 2 elevi.Dar na, cum o sa mai traiasca profii si editurile daca se adopta asemenea masuri in beneficiul elevilor si al buzunarului parintilor?

| TheGentleman a răspuns (pentru dullcat):

Am avut dulap, dar la liceu, sunt utile, într-adevăr

| Catrice a răspuns:

Ti-ai dat macar corigenta la romana?hee hee

| gabicoo a răspuns:

"Succesuri la toț elevi în noul an șkolar" și "să nu rămâne corijenț! De la domnul primar.

Cum care? Unul dintre ăia 90% care au terminat liceul în timpul primului mandat la primărie.

| johnnny123 a răspuns:

*ați

| vlllaaddd a răspuns:

Sper sa se faca educație sexuala sa isi scoata baietii si fetitele putzulica si vaginul pe afara happy

| pufulescu0o a răspuns (pentru vlllaaddd):

Acuma nici chiar asa! confused

| pufulescu0o a răspuns:

Doresc sa le urez pe aceasta cale mult succes in noul an scolar tuturor elevilor si mai ales scolaritelor cu urarea si sfatul de a nu ramane gravide fara stirea parintilor! Traiasca Romania capitalista si poporul multilateral dezvoltat! Semnat tovarasul Gheorghe Ceauşescu

| LaviniuA explică (pentru pufulescu0o):

Foarte buna urarea. Traiasca educatia sexoala.