| Anasta11200 a întrebat:

Dacă nu se încheie anul școlar pe 16 iunie, când e posibil să se încheie?

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Probabil se va prelungi anul scolar pentru anii neterminali cu vreo saptamana sau 2. Om vedea.

| sierra1 a răspuns:

POATE se decalează cu 1 săptămână!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Intreaba o pe doamna Ligia Deca ea stie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Profesorii își bat joc de elevi. Rușine! Nevoile profesorilor sunt mai importante decât ale elevilor.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu putem avea un sistem educational performant cu profesori prost platiti... si un sistem educational performat e o mare nevoie a elevilor. Ca un sistem educationa neperformant ii face pe unii pe urma sa creada ca au nevoie de pile oriunde pentru ca nu vor mai stie ce inseamna educatie... stii tu la ce ma refer.

| anonim_4396 a răspuns (pentru suntserios):

Oare de câte ori trebuie sa trag apa la wc ca sa nu te mai vezi?
Mulțumesc!

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Vezi, cu profesori prost platiti, educatia va scoate persoane de genul... de aia in final si elevii vor avea de castigat pe baza grevei un sistem educational putin putin mai bun, in care oamenii sa fie mai educati. Tu ai pierdut trenul, dar mai sunt altii.

| 47red a răspuns:

Bănuiesc ca depinde, de exemplu la mine doar 4 profesorii nu fac greva și sunt nevoita de azi încolo sa merg câte 2 ore la școală, la restul recuperam când se termina greva...

| ZokoZEW a răspuns:

Pe 16 iunie se încheie anul.Sunt șanse să se înghețe anul (repetam clasa) deoarece sunt școli în care nu se preda nici măcar o ora, eu de exemplu stau de 3 săptămâni acasă din cauza grevei.Sau sunt șanse să facem ore în vară?

| anonim_4396 a răspuns (pentru ZokoZEW):

Mă plimbam acum câteva zile și am auzit o femeie spunându-i soțului ei că școlile s-ar putea să-nceapă pe 1 septembrie, anul viitor școlar.

| Aleacn a răspuns:

Sincer habar n-am. Eu termin pe 15. Probabil se va face școală vara ca sa se recupereze ce nu s-a făcut. Eu sunt nevoita sa merg o ora in fiecare săptămână ca sa fac biologie ca restul profesoarelor sunt în greva. Ar trebui sa ne întrebam, ce se va întâmpla daca nu vom fi încheiați?