| Losnams a întrebat:

Dacă o altă profesoară mi-a facut mustrare scrisă la director, diriginta mea are un cuvant de zis? Ea a zis sa nu ma stresez ca va fi bine.

7 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

E o mustrare, nu-i pasa nimanui de ea cat nu mai faci nimic dupa.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Totusi, ce fapta ai comis?
Dacă cazul tău a ajuns in comisia de disciplină și ți s-a făcut raport, degeaba iți mai faci iluzii. În această situatie, diriginta ta nu mai are niciun cuvânt de spus, scăderea notei la purtare va fi inevitabilă.
Comisia de disciplină va prezenta raportul făcut de profesor in consiliul profesoral si toti profesorii vor fi informati, iar diriginta va primi un proces-verbal si va fi obligata să noteze in catalog...

| Losnams explică (pentru floresdemayo):

Nu e neaparat, pana si diriginta a zis ca va fi ok..notă la purtare poate rămâne 10

| floresdemayo a răspuns (pentru Losnams):

Răspunde-mi, din ce cauza s-a ajuns la mustrarea scrisă? De ce taci? Ce ai pe suflet?
Dacă ai înjurat profesorul, esti condamnat. Nici dacă ai absențe nemotivate, nu te iartă nimeni. Se respectă ROI (Regulamentul de Ordine Interioară).

| JicaContra a răspuns:

Da telefon la 0800070030
http://stiri.tvr.ro/......60034.html
si o sa capeti suport psihologic pentru atacurile tale de panica, e clar ca nu poti sa faci fata la mustrarea aia scrisa, asa ca ne innebunesti pe noi cu aceeasi intrebare de 1236254765387 ori

Răspuns utilizator avertizat
| Tian44 a răspuns:

Nu te ingrijora de lucruri de genul chiar daca primesti avertisment, daca te cumintesti, n-o sa-ti scada nota la purtare.