Daca te ia la misto fara motiv da-i una si daca ajungi la director spune-i ca s-a lovit singura, s-am impiedicat, nu stii, n-ai fost tu
Ce sa-ti zic, unele chiar ar merita cate un pumn Problema e ca, fiind fata, toata lumea va fi de partea ei. Profesorii te vor invinui, iar ceilalti elevi nu te vor privi cu ochi buni. Cel mai bine, in cazul asta, e sa o injuri si tu, nimic mai mult.
Ti se va scadea si nota la purtare, poti fi si acuzat de vatamare daca ai peste 14 ani si iti face o reclamtie la politie si nu in ultimul rand devii un jeg de om daca dai intro femeie
Da, o sa iti scada nota la purtare. Nu poti raspunde cu agresiune fizica la agresiune verbala. Daca te ia la misto, injur-o pana renunta, nu are nimeni ce sa-ti faca fiindca raspunzi la vorbe cu vorbe.
Nu am rabdare cand vad ca isi bat joc de mine si daca le zic sa plece tot nu pleaca alta solutie nu am gasit.
Bai sper ca nu ma iei in serios...nu-i ok sa dai in fete orice ti-ar face. Poti sa ii dai o palma pe fund totusi
Daca o pasare se usureaza pe masina mea si eu o prind, ii smulg penele, ii scot un ochi, ii tai picioarele si apoi ii rup gatul, am probleme psihice? Adica pot sa spun ca m-a provocat? E normal, nu?
conrob întreabă:
HihihiHahaha întreabă: