anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Daca o persoana de clasa a 10-a din Germania se transfera in Romania o baga la clasa a a9-a?

Răspuns Câştigător
| zilog a răspuns:

Poate sa o ia si din a zecea doar că trebuie să convingi ministerul invatamantului prin examene si diferente la toate materiile
si trebuie sa te duci la liceu si sa dai examen cu profesorii din liceul respectiv ca si cand ai fi la corigenta
si la toate materiile trebuie sa iei minim nota 6
dar de preferat sa iei mai bine de 7 pe bune nu pe spagi...
pentru ca profesorii de la liceul respectiv sa te primesca cu bratele deschise
pentru ca asata este o exceptie pe care o fac profesorii respectivi
care iti vor echivala ei si accepta difrerta respectiva
eu am dat o diferenta dinasta
am trecut exact prin tr-o treaba asemanatoare

nici nu mai stiu la ce materii am dat difereta
dar imi aduc aminte ca am dat la electronica digitala
si electronica analogica
si acum imi mai aduc aminte ce am desenat cu porti logice si sau or not si memorii care s eimpleau si cu numaratoare
si cu circuite integrate care stiau sa citesca de la o anumita adresa din memorie
pe 8 biti dar de fapt cel de al optulea bit era folosit sa treaca la circutitul integrat urmator si in realitate aveam 7 biti
chestii de genul aesta.
iar la analogica am facut ceva proiecte cu tranzistori
cuplaje darlingon...
Dacă toti profesorii te acceptă asta in cazul iu care nu esti chiar o lichea
ci esti un elev care le-ar face placere sa il aibe printre elevii lor
atunci gata esti admis
am stat cu un mare morcov
Aveam niste emotii
in afara de electronica
pentru ca aveam 5 ani de service reparatii televizoare zi de zi panala ora 3 noaptea eu reparam 5 televizoare / zi

4 răspunsuri:
| GhitaAndrei2000 a răspuns:

Nu.

| Xinnicut a răspuns (pentru GhitaAndrei2000):

Sursa?

| GhitaAndrei2000 a răspuns (pentru Xinnicut):

Transferul elevilor în timpul anului școlar se poate efectua, în mod excepțional, cu respectarea prevederilor art. 126-133, în următoarele situații:a) la schimbarea domiciliului părinților într-o altă localitate;

b) la recomandarea de transfer eliberată pe baza unei expertize medicale efectuate de inspectoratul de sănătate publică;

c) la/de la învățământul de artă sau cu program sportiv;

d) de la liceu la școală profesională;

e) de la învățământul intensiv sau bilingv la celelalte profiluri.

| zilog a răspuns (pentru GhitaAndrei2000):

Omul asta spune ca vine din ata tara! cu totii cred ca stim deja ca se poat face trasferuri in Romania daca materiile de baza sunt aceleasi
de exemplu de la informatica dintr-un oras in alt oras la matematica
pentru ca ei studiaza tot M1
dar când vine din ată țară este puțin de studiat cazul și de verificat de vorbit imprealabil la liceul unde vrea $ă se tran$fere!
trebuie $ă stie $igur că va fi acceptat!
$i asta o poate afla doar după ce merge cu toate actele la liceul / colegiul respectiv $pre sa se a$igura că il prime$c!