Deci sa facem media mea 10 pe primul si pe-al doilea tot zece iese 10.La tine 6+4=10/2=5 deci nu ramai corigent
Ramai corigent pe un semestrul dar media finala de sfarsit de an 5. Deci nu ramai pe vara.
Nu, nu ramai, media la finalul clasei conteaza! 6+4=10/2= 5 o sa ai media de 5 la matematica p clasa respectiva! cam putin sall
Nu
Aduna media de pe primul adica 6 si cu media de pe al doilea 4 si imaparte-o la 2.Iti va iesi 5 adica nota de trecere... daca aveai 5 pe primul si 4 pe asta ramaneai corigent, si da ramai corigent pe un semestru dar treci clasa
Nu rămâi. Îţi iese media 5 şi treci. Asta doar în cazul în care matematica nu este modul. Dacă e modul îţi trebuie neapărat media 6 ca să treci. Dar presupun că nu e cazul...
Ramai corigent pe acest semestru(medie sub 5), dar media anuala iese 5 in cap deci nu esti si repetent
Ramai corijent pe semestru, cea ce nu prea are valoare daca ai avut 6 pe primul semestru, facand media cu 4 iese media anuala 5, deci nu ramai corijent
Capu sus si succes maine la test!
O sa vezi ca nu o sa ai media 4!
Nu te mai subestima si bafta maine!
Heeey, nu ma certati si voi. ca inca nu s-a definitivat media.am doi de 5. da mi-e sa nu iau vreo nota mica in teza sau in testul de maine
si @vlad_bv
cum adica modul?
@DarKJoKeR, "Modulul" este o materie, oricare poate fi, diferenţa faţă de celelalte materii este aceea că media la module se încheie doar la sfârşitul anului, nu pe semestru, şi trebuie să iasă 6, dacă nu repeţi anul. Poate nu e cazul vostru. De regulă pe la licee tehnice se practică "sportul" ăsta.
O seară frumoasă!
Sa ne luam de mana amandoi .eu am acelasi medie ca tine.
Eu am media 6 pe primul semestru.si pe sem2 am notele 4.4.4.5.deti media 4...
SI eu ma intrebam daca raman corigent.
Hay,TPU am nevoie de ajutor sunt in clasa a VII-A si am media pe primul sem 6 iar pe sem 2, o sa imi iasa 4 pentru ca am 4, 4, 5 si nota din teza 4 Raman, pe vara?
Anonym_9892 întreabă: