In functie de nota si optiunile tale (trebuie sa completezi o fisa cu liceele la care vrei sa mergi) o sa fi repartizat pe cel mai bun loc. Cu nota mare o sa fi repartizat pe cel mai bun loc ramas liber din vara. Adica chiar cu nota 9 nu o sa iei locul unuia care are nota 7 si a prins loc in vara. Daca nu sau ocupat locurile in vara, atunci poti merge la orice liceu doresti.
Da, dai examenul mai tarziu si da, te repartizeaza unde raman locuri libere din vara.
Sunt si eu a 8a si mi am pus aceeasi intrebare ca si tine. Normal ca daca ai 4 pe primul semestru si 6 pe al 2 lea o sa poti sa intri in examen sau daca ai 3 pe primul si 7 pe al 2 lea, iar la intrebarea cu liceul... nu au de ce sa nu te repartizeze, adica media avuta in clasele 5-8 nu conteaza decat 20%, restul de 80% inseamna nota luata in examen.
Da, dar gen daca ramai corijent pe an si dupa dai corijenta in vara sau cand o dai, si ai totusi nota buna banuiesc ca mai apuci locuri unde vrei adica nu se ocupa, nu?
In functie de nota si optiunile tale (trebuie sa completezi o fisa cu liceele la care vrei sa mergi) o sa fi repartizat pe cel mai bun loc. Cu nota mare o sa fi repartizat pe cel mai bun loc ramas liber din vara. Adica chiar cu nota 9 nu o sa iei locul unuia care are nota 7 si a prins loc in vara. Daca nu sau ocupat locurile in vara, atunci poti merge la orice liceu doresti.