Da ...este un om pregatit profesional si spiritual... dar pacat ca multi oameni inteligenti din Romania au luat calea strainatatii pentru un trai mai bun si demnitate...Insa eu ii apreciez pe cei care au ramas si lupta sa mute muntii din loc pentru a ridica intr-un fel sau altul acest popor, care in ultimii ani nu mai stie ce se-ntampla cu ei sau tara lor.
Posibil desi sunt multi ca el in Romania nuai ca noi nici nu-i stim caci oamenii de valoare nu tipa in piata publica precum Becali, Vadim sau altii iar atunci cind li se ridica frunzulitele laurilor, sunt alte nulitati galagioase si agramate care sa-i estompeze asa ca ei trebuiesc descoperiti si apreciati tot in tacere.
Il cunosc pe Dan Puric de cand lucram la o firma care il promova. Un om mai cu bun simt si umil nu am vazut, in ciuda succesului pe care il are. Pentru mine este de nota 10 si eu l-as vota
Fiecare este inteligent in domenuil lui, normal ca Dan Puric nu va fi in top zece al informaticienilor, de exemplu.
Dar in cea ce priveste teatrul si literatura, da este in top zece.
Mai incet cecilia nu fii asa de repezita...:
Scuza-ma ai dreptate, tu de exemplu nu esti buna in nici un domeniu, sau pardon, doar intr-un singur domeniu cel al criticii doar ca sa nu taca din gura.
Poate ca da, insa cred ca sunt multi oameni inteligenti in Romania care deocamdata nu sunt descoperiti.
TheLastDancer15 întreabă: