| Evelyne96 a întrebat:

Daca sunt in clasa a XI-a la mate-info si vreau sa ma transfer intr-a XII-a la stiinte ale naturii, trebuie sa dau diferente la ceva? Si prin ce se deosebeste bacul la stiinte?

Răspuns Câştigător
| dianath16 a răspuns:

La stiinte dai bac-ul la romana, mate obligatoriu, competente digitale, care le poti echivala cu un ecdl dat din clasa a a10-a,a 11-a si engleza, care la fel il poti echivala cu chambridge si la alegere o materie dintre chimie /fizica/biologie. Diferentele le vei da la biologie si chimie, n ute astepta la nu stiu ce diferente, sunt doar niste teste, de cultura generala in mare, din biologia si chimia de a 11-a, notiuni generale, nu te gandi acum ca iti dau nu stiu ce teste. daca vrei sa mai intrebi ceva, iti pot fi de ajutor in masura in care stiu si eu :*

| Evelyne96 explică (pentru dianath16):

Am citit undeva ca diferentele s-ar da doar la materiile pe care nu le-am facut la profilul vechi, dar care se fac la cel nou, ceea ce, in cazul meu, nu se aplica pentru biologie si chimie. Tu vorbesti din experienta sau doar din auzite? Vreau doar sa fiu sigura. : )

2 răspunsuri:
| dianath16 a răspuns:

Vorbesc din experienta unei prietene.