La liceul militar, eu vorbesc de Breaza, sunt un numar fix de locuri (100 baieti in cazul Breaza) acolo daca intrii nu prea iti permiti sa iesi,trebuie sa platesti masa si cazare pe perioada in careai stat acolo, chiar daca iese cineva, va fi chemat urmatorul in ordine descrescatoare a mediilor obtinute, media fiind compusa din notele de la examenul de acolo, mediile generale 5-8 si teze unice sau capactate.
Frate... E greu... Stiu din propria experienta. probele fizice constau intr-un traseu de 1000 de metri rezistenta, si mai ai un traseu de parcurs. Traseul consta in: saritul peste capra, tractiuni, sa sari cam de trei ori maxim in 2 chenare desenate care au un anumit nr de metrii(nu-l mai stiu scuze), sa sari in niste casute ot desenate care seamana cu sotronul si sunt cu numere de la 1 la 9 si sunt puse alandala. Trebuie sa sari fara sa calci liniile care despart acele casute. Te tarasti,arunci cu niste mingi: de oina,de handboll, de fotball, si de baschet. trebuiesc aruncate in poarta. Daca dai pe langa poarta te penalizeaza. Trebuie sa alergi cu o minge medicinala printre niste jaloane, si sa iti tii echilibrul pe o barna. \succes daca vrei sa te inscrii. Dar este greu, deoarece ceea ce ti-am scris acum trebuie sa faci in maxim 1 minut si 40 de secunde. Eu la antrenamente am facut sub 1:40. Intre 1 minut si 1 minut si 15 secunde. Iar la rezistenta, adica 1000 de metrii, trebuie sa faci in 4 minute si 40 de secunde. Succes! Sper ca ti-am fost de ajutor.