| KindKid17 a întrebat:

Daca sunt la filologie, la ce facultati ma pot duce mai departe si pe ce ramuri? As vrea sa merg la Iasi!

10 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Litere, limbi straine, jurnalism si comunicare, relatii internationale si studii europene, psihologie, sociologie, istorie, filosofie, geografie, etc

| Adry05 a răspuns:

Poti sa te duci la orice daca iti doresti. Am avut colegi (tot filo am terminat) care au dat la farmacie, medicina, IT, ASE si au intrat, asa ca.

| RoCkKiD a răspuns:

Ai varianta evidenta cu literele dar in principiu te poti duce oriunde pentru ca la noi facultatile nu tin cont de liceu cand iti depui dosarul. Chestiile apropiate de filologie ar fi: literele, jurnalismul si filosofia.

| Vvistula a răspuns:

Poti sa te duci la Istorie, Geografie, Stiinte Politice, Relatii Internationale, Litere sau poti da la Academia de Politie

| JustMeForever3 a răspuns:

Acum o ora erai la mate-info acum esti la filo?

| KindKid17 explică (pentru JustMeForever3):

Daca nu stii povestea, nu comenta happy Eu sunt la mate info, dar as vrea sa ma transfer la filo pentru ca am motivele mele. Doar incerc sa vad daca merita sau nu. Sa vad unde pot da mai departe daca ma duc la filo. Atat

| JustMeForever3 a răspuns (pentru KindKid17):

Si in loc de "daca sunt la filologie "nu puteai pune "daca m-as transfera la filologie"? Era asa greu?

| untaken a răspuns:

Nu conteaza ce liceu ai facut in vederea alegerii facultatii. Conteaza ce-ti place sa faci si la ce-ti place sa inveti. Sunt anumite criterii pe care tu singur ti le creezi in vederea alegerii facultatii.

| sunset10 a răspuns:

Si eu sunt la filologie, deci facultatile la care poti merge ar fi: litere, drept, jurnalism, comunicare, dar daca vrei dupa ce iei diploma de bacalaureat, poti face orice facultate vrei, insa vei avea de recuperat. Succes in continuare! happy

| mikidutza666 a răspuns:

Salut! happy
In primul rand, cred ca ar fi trebuit sa intrebi asta inainte de a intra la liceu pe acest profil, dar probabil ai intrat prin repartizare si nu prin optiune, oricum este in regula, deci fara griji. happy
Cat despre ramuri, uite cateva optiuni
- la filologie poti face Limba si literatura romana - o limba straina sau chiar 2 limbi straine si poti iesi traducator sau profesor si poti face si altceva, de exemplu asistent manager.
- la drept ( devii avocat, deci super )
- jurnalism
- si mai era ceva pe politica, dar nu mai stiu sigur...

Oricum, poti face orice altceva iti place la o facultate particulara... si cred ca trebuie sa va indrume si profesorii in astfel de situatii... happy
Cat despre liceu facultatile din Iasi... aici este alegerea ta si conteaza si norocul in viata! big grin
Deci, multa bafta! big grin