Pai daca nu teama de bac te face sa te muti ce altceva? Nu o sa fii primita pentru ca pana acum clasele sunt deja complete. Pune mana pe carte si lasa mutatul de colo colo.
Unique se vede ca esti "unica". Total paralela cu viata.Nu-ti face iluzii ca te va salva filologia sau stiintele sociale. Uita-te la telenovele! Pe tine te ajuta.Iti fac viata roz, roz!
Ma joc ma ca am peste 40 de ani.Dar ma joc cu banii! Tu cu ce te joci la anii tai mai fata? Capul e clar ca nu te duce(vezi intrebarile tale anterioare dar si raspunsurile).Vai de steaua ta! Pune mana pe carte lasa netul ca esti varza de romanica, din aia ieftina!
Lant are tac'tu probabil! La cat esti de redusa doar pot banui ce specimen te-a adus pe lume.Nu mai rade a paguba si treci la invatat pitzisor ca peste doi ani plangi ca ai luat 1 la mate si nu stii de ce.
Sincer eu ma c*c cu trei puncte tie de ce iti trebuie 12? De desteapta ce esti banuiesc
Apropo:esti praf si la gramatica nu numai la mate.Cum ai ajuns pana in clasa a XIa? Sigur nu te primeste nimeni la filo sau la stiinte sociale.Ca sa ajungi acolo trebuie macar sa stii sa scrii corect.
Sa nu mai vorbim de gandire care la tine e la nivel de clasa a IVa.
Iti dai seama ca sunt badaran doar cu tzoapele.Cu doamnele adevarate sunt un domn.Dar cate doamne adevarate intra pe aici? Cateva.Tu nu te numeri printre ele!
Mai...sa nu-ti fie mila de mine ca te ai pe tine mai intai pe lista milei. Apropo, stii bancul cu inima? Ti-l dedic din...inima!
Justitiarul dce dai rasp pe langa subiect?
mai sunt si "bune" informatiile tale
Justitiarul hai sa-ti zic dce esti pe langa subiect, vrei?
"Nu o sa fii primita pentru ca pana acum clasele sunt deja complete" -- total gresit draga, n`ai de unde sa stii
de unde si pana unde sunt eu paralela MA? nu stii tu ce note am eu, daca ma duce capu` sau nu asa ca shht gurita!
hai du-te si joaca`te!
Se vede "DESTEPTACIUNEA" voastra dupa cum vorbiti
si la 40 de ani si la 20... daca n`ai bun simt degeaba
stiti voi " Fighting on the internet is like running in the special Olympics... Even if you win, you are still retarded "
FRUSTRATILOR!
"Ma joc ma ca am peste 40 de ani.Dar ma joc cu banii!"
Ai si lant de "haur" la gat ?
Stai lasa-ma sa ghicesc, iti suna maneaua ca ton de apel?
PENIBIL!
M-am lamurit
COCALAR!
Iar voi sunteti niste frustrati, ca de la inceput vi s-a pus o intrebare si daca habar nu aveti sa raspundeti la ea SHHHHT!
Nu dati raspunsuri pe langa subiect bazandu`va pe capu ala al vostru destept, ca nu ma cunoasteti
Si daca se uita cineva in raspunsuri sa se vada cine a "inceput" cu replicile ... si apoi sa mai aveti pretentii!
Dgeaba aveto 30-40 de ani, ati facut 10 facultati daca tot inapoiati sunteti!
Si nu mai vorbiti asa doar ca sa nu va ia somnu`
AM INTREBAT CEVA, STII SA RASPUNZI BINE NU STII TACI FRATE SI NU TE MAI C************ PE TINE
Sper ca nu esti asa de badaran si in realitate
In fata pc`ului se mai accepta, ca de` poti fi cine vrei
bye
Sunt curioasa ce te-a facut sa crezi asta?
Mi`e mila de tine, sincer... la 40 de ani ai tai... dai niste replici si mai zici ca eu am minte de clasa a4a.
Te-a speriat bac-ul? Mai ales la stiintele naturii sau mate-info unde trebuie sa mananci matematica!
Dar nu asta e ideea! Ideea e de ce nu va asumati faptele? Acum dati din colt in colt sa ajungeti la stiinte sociale sau filologie, numai sa nu dati bacul din matematica! Ca generatia asta a fost mancata pe paine!
Lasa ca va descurcati voi cu tot cu arele voastre de matematicieni la bac, cei care nu reusiti sa va transferati bineinteles!
Ma ii zici la frate-tu! Acesta este un utilizator in varsta si foarte respectat aici! Veziti de lungul nasului pitipoanca ce esti!
Si da clasele sunt ocupate daca esti a 11-a geniule ce esti! Este la mintea cocosului nu trebuie sa "sti"!
P.S. singurele erori de aici esti tu! Esti o eroare genetica!
Curiosul999 întreabă: