Deci cineva a raspuns ceva, alta persoana altceva, eram sigura. Am impresia ca sunt in ultima zi de taur si prima zi de gemeni, not sure...
Si eu sunt tot pe 21 mai nascuta si imi citesc de obicei horoscopul in functie de cum e scris in diverse reviste, unele taur altele gemeni, suntem cam la mijloc, in functie si de ora la care te`ai nascut iti poti da seama de ce esti mai mult, spre taur sau spre gemeni.
Incearca sa iti faci o astrograma si vezi ce zodie esti! Aceasta este in functie de luna, zi, an, ora nasterii...
Intrucat raspunsurile sunt controversate o sa-ti exemplific dintr-o carte denumita HOROSCOP UNIVERSAL pentru noul mileniu de Geraldine Rose si Cassandra Wilcox, unde se arata ca zodia Taurului incepe de pe 21 aprilie si pana inclusiv 21 mai, aceasta zodie fiind guvernata de planeta Venus.
In Horoscopul publicat in saptamanalul cultural-stiintific MGAZIN, este precizata zodia taurului aleatoriu ca data de inceput si de sfarsit, incepand din 19, 20, 21 aprilie si pana la 20, 21, 22 mai. Fiind la sfarsitul perioadei, ai influiente din ambele zodii. Oricum astrologia nu este o stiinta exacta ca matematica, motiv pentru care unii astrologi isi prezinta astrogramele cu date de incepere si de terminare a zodiei diferite. Acest lucru nu trebuie sa te supere, oricum tu sigur esti o fiinta unica, asa cum suntem noi toti la nivelul pamantului, motiv pentru care fiecare avem influiente atat astrale, cat si genetice, care ne caracterizeaza. Important cred ca este ca, sa folosim acele lucruri pozitive, care pot sa ne conduca la realizarea noastra ca Oameni. Vreau sa stii ca un Taur genial a fost William Shakespeare, care s-a nascut pe 23 aprilie. Zodia ta s-ar putea caracteriza prin urmatoarele versuri, pe care le citez din cartea la care am facut referire:
"Sa ai mai mult decat arati.
Sa spui mai putin decat stii.
Sa dai mai putin decat ai.
Sa mergi mai mult decat poti.
Sa-nveti mai mult decat crezi."
Eu iti diresc succes si sa fii o invingatoare.
Ella in aceiasi situatie sunt si eu, e aiurea...eu le citesc pe ambele si imi aleg ce imi place...Alin,21.05.1977
Ella si eu tot in aceeasi situatie sunt...si sunt nascuta pe 21.05.1995...eu de obicei citesc ambele zodii... e taree... dar in acelasi timp aiurea...ca nu stiu sigur ce zodie sunt
Si eu sunt nascuta pe 21 mai. E aiurea ca nu stiu ce zodie sunt...si nu cred ca vom afla vreodata
Ok.deci ne lamuriti? TAUR sau GEMENI? . azi mi-am citit horoscopu si nu se potrivea nici unu.
Deci. pe aici vad ba "esti gemeni" ba "esti taur" azi mi-am citit horoscopu si la gemeni, si la taur. dar nu se potrivea nici unu eu cred ca nu avem zodii ...suntem pe afara
Denisse66 întreabă: