| BurdilaMaria a întrebat:

Daca tear pedepsi parinti cind te-ai intrista? Cind tear pedepsi fara comp... sau sa nu iesi cu prieteni afara?

3 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Să te pedepsescă că eşti tristă? Cred ca ar trebui să te scoată din acestă stare!

| aliceinchains a răspuns:

Mnah, mie nu-mi fac părinţii asta. Sau orice "pedeapsă". Cel mult, mă bat la cap, eu nu-i aud şi aşa mai departe. Dar dacă nu aş mai putea ieşi cu prietenii... n-ar fi un motiv de supărare, pot să stau foarte bine şi fără ei. Şi vis-a-vis de PC... de exemplu, mie astăzi mi-a venit netu. N-am mai avut de sâmbătă seară, n-a fost curent, implicit nici net, căldură etc. Da n-a murit. Pot să stau şi fără PC, sunt multe chestii pe care poţi să le faci, cum ar fi cititul! Ia încearcă! Sunt sigură că nu o să te plictiseşti, mai ales dacă vei găsi ceva bun şi care o să-ţi placă, trust me.

| DiiiaDy a răspuns:

Pe mine nu prea m-au pedepsit decat fara internet si da m-am suparat 10 minute dar mi-a trecut deoarece am realizat ca pierd prea mult timp stand pe el.Sunt lucruri mult mai interesante si mai folositoare de facut decat sa stai la pc :*