Dap trece clasa dar o s il afecteze mai tarziu cand va vrea s intre l institutii militare
Dragul meu, nu va fi nici o problema, acest elev va trece clasa, chiar daca mai tarziu aceasta nota îi va creia mici probleme.
Da, nu mai treci clasa daca ai nota mai mica de 6 la purtare (iti zic eu ca am avut 6, si nu am avut in viata mea 10 la purtare - pentru ca eram cel care spunea ceea ce nu ii convine in clasa aia , am dat cu vaza dupa diriga, am bagat-o in doamna masa, si cate si mai cate, deci sa stea linistit)
Desigur că va trece. Minimul este 6 pe an. De exemplu, poate avea nota 10 pe primul semestru, 2 pe al doilea, adică media 6, deci promovează și în cazul ăsta.
Pe un semestru am impresia ca poate sa aiba si 2 ca tot trece daca are 10 pe al 2lea semestru ca iese media 6! dar da o sa il afeceteze daca vrea sa dea la politie.etc
Da va trece clasa, doar daca ai 6 la purtare se considera ca esti repetent(a)
Da. trece clasa.:p dac ai nota la purtare la 6 sau 5 atunci nu mai trece clasa:p
Da, va trece clasa, dar si de acea medie depinde intrarea la liceu(dc.nu cumva e).
Da desigur ca trece
un coleg de`al meu a avut pe sem 1 nota 4 la purtare si acum va trece cu noi in a 8 a
Da, va trece. daca avea 6 sau mai putin, atunci cu siguranta ramanea repetent si repeta anul scolar
TheKKosmyyn întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DiaDiana12 întreabă: