Inseamna ca profesorul a notat in scris despre un incident care cu siguranta poate fi ocazional sau unul facut in mod voit si repetat. acesta va fi analizat de catre persoana desemnata sa faca asta si va decide ce masuri vor trebui luate. De la avertisment verbal sau in scris care ramane inregistrat, pana la exmatriculare, daca este cazul.
ideea este ca atunci cand ai un referat daca mai faci ceva se aduna si cantareste in plus la luarea unei decizii disciplinare pentru despre acel student.
intrebarea corecta ar din partea unui student este: ce am gresit si ce trebuie sa fac de acum inainte sa nu mai gresesc?
ce ai facut?
Am incercat sa copiez la un examen si mi-a semnat lucrarea si mi-a zis ca imi face referat. dar nu stiu daca doar a vrut sa ma sperie sau a vorbit serios. ma gandesc ca asta e un lucru minor nu e cine stie ce fata de alte lucruri pe care le fac altii care au referat... adica nu vad de ce m-ar exmatricula pentru un examen pentru ca toti copiaza si la toate examenele prinde cativa pe care ii da afara si le semneaza lucrarea
Asa-i, nu se pune problema de exmatriculare dar poate sa propuna scaderea notei la purtare. sa speram ca nu va face nimic. incearca sa inveti la materia pe care o preda, ata cat poti, probabul l-ai prins intr-o pasa mai proasta. sa mergi si sa-ti ceri scuze. du-te si spune-i ca te-au durut ovarele sau ceva de genul si nu ai putut invata si arata-i putin respect de acum macar pana se termina scoala si ai grija cum te porti. lasa de acum si telefonul, inchide-l, nu povesti cu colegii la ora lui. cere-ti scuze repede si fii sincera. bafta
Ideea e ca este un profesor care m-a apreciaza, stie ca invat bine la materia lui. Nu el mi-a semnat lucrarea, ci un alt supraveghetor. Cel care mi-a semnat lucrarea m-a pus sa ii zic profului ce am facut si am fost i-am zis ca nu am copiat, doar ca nu eram sigura la ceva nu am putut sa ma abtin si m-am uitat in telefon sa vad daca e intr-adevar asa cum am scris eu sau nu. iar el m-a intrebat daca terminasem lucrarea si eu i-am zis ca da terminasem, nu mai voiam sa scriu nimic doar nu eram sigura acolo m-am uitat si m-a vazut acel supraveghetor care mi-a semnat lucrarea ( mi-a semnat lucrarea la sfarsit, cu cateva minute inainte de sfarsitul examenului ). Cand a inceput examenul proful meu a venit sa ne imparta subiectele si mi-a zis " bravo, mi-a placut foarte mult lucrarea ta de la seminar " ( mi-a dat 9 in seminar in acea lucrare data cu o saptamana inainte de examen, cea mai mare nota din grupa, a fost un test tot ca examenul, tot cu exercitii asemanatoare). Cand am fost si i-am zis ce am facut profului pentru ca asa mi-a zis supraveghetorul si a venit cu mine la catedra sa vada daca ii zic profului, eu nu stiam ce inseamna semnatura aia pe foaie pentru ca sunt in anul 1, nu mi s-a mai intamplat adica m-a gandeam ca nu ma mai lasa sa scriu si imi ia lucrarea dar nu ma gandeam ca mi-o anuleaza si imi da restanta. nu stiam ce sa fac si dupa ce i-am spus ce am facut l-am intrebat daca e vreo problema la care el mi-a zis atunci ca " nu stiu, vedem luni. Iti fac referat, semnezi " a zis-o asa nu era suparat si serios, nu stiu cum sa explic si a zis asa incet. Erau si ceilalti doi supraveghetori acolo si m-am gandit ca mi-a zis asa pentru ca erau ei acolo daca eu am intrebat daca e vreo problema nu putea sa imi zica de fata cu ei ca nu, chiar daca nu intentiona sa imi faca nimic, nu putea sa zica asta de fata cu ceilalti profesori ( cred eu ). Ma gandesc ca avand in vedere ca stie ca invat, stiu sa fac exercitiile ca a vazut la seminar ca am luat 9 si mi-a zis ca i -a placut lucrarea mea si isi aminteste ca incidentul s-a petrecut la sfarsit si i-am zis ca nu eram sigura la ceva dar nu am copiat ( ma crede pentru ca stie ce stiu si nu as avea de ce sa copiez daca stiu) ar putea sa imi corecteze totusi lucrarea? adica daca el vrea sa treaca peste acest incident si sa imi corecteze totusi lucrarea si sa imi treaca nota, se poate? chiar daca e semnata de alt supraveghetor? si avand in vedere situatia pe care ti-am prezentat-o crezi ca ar face acest lucru? Eu sper sa treaca peste si sa imi corecteze lucrarea pentru ca stie ca sunt un student bun pentru ca nu vreau sa am restanta si nu stiu daca se poate sa faca asta.
Du-te si intreaba-l pe al ca sa stii sigur.
anonim_4396 întreabă: