Daca ramai corigent pe un semestru nu are nimic daca ii al 2 semestru ii scoti media generala 5
ex
daca acum ai 4 in al doile semestru trebuie sa iei =>6
daca ai 3 trebuie sa iei 7
Si daca pe primul ai 6 si pe al doilea 4?
Nu ai voie sa ramai primul'semestru, asta inseamna REPETENTA!
daca iti iese media 4, adio. repeti anul SIGUR 100%...
eu zic sa nu mai mergi semestrul 2, mergi degeaba. bafta in repetarea anului scolar.
Da da! Nu il mai mintii! Eu am ramas si pe primul si pe al doilea! Am dat un test in toamna din semstrul 1 si al 2 toate lectile! Si daca iei 5 ai trecut daca nu aia e repeti! Dar iti spun testul de corigenta nu e greu pentru ca profesorul v-a fii bland cu tine!
Profesoru ti-a spus din ce lectii dai? sau tot? s-ar putea sa raman si eu (99.9%)
Daca ramai pe primul semestru trebuie sa iti scoti o medie in al doilea ca media pe cele 2 semestre sa fie peste 5, altfel mergi la "olimpiadele" din toamna. Si daca ramai corigent la mai mult de 3 materii pe ambele semestre ramai repetent.
Asculta un sfat de al cineva cu experienta daca ai ramas corijent semestru asta trebuie semetru urmator daca i 4 la materie aia pe primul pe al daoilea semstru trebuie sa ai 6 ca sa ai media anuala 5 si u se va antampla nimic.desigur daca parinti tau nu ati fac nimic e bine ati urez succes pe semestru 2. Funda?
Pai daca ramai corigent semestrul asta la o materie si pe semestrul al II-lea iti iese media mai mare de 6 n'ai nici o problema.mai grav este daca ramai corigent si pe sem al II-lea pentru ca trebuie sa dau corigenta in vara.bafta sa nu ramai
Daca semestrul acesta iti va iesi la ceva materie media 4. nu'i problema, dar va trebui semestrul viitor sa ai media 6 la acea materie! fundita?:s
Pai media anuala trebuie sa fie 5...adica daca ai in primul semetru 4, in al doilea trebuie 6 sau daca ai 3, in al doilea trebuie 7
Iti zic eu ca profesorul te va mai asculta daca esti in situatie de corigenta
Am si eu o intrebare ce se intampla daca raman corigent in al 2 lea semestru
unicornulfaraminte întreabă:
User252426 întreabă: