Motivare
Subsemnata (numele mamei), părinte al elevului/elevei ( numele tău) din clasa..., de la şcoala liceul(numele şcolii sau liceului), doresc ca absențele din data de (pui data) să fie motivate, fiul/fiica mea lipsind din motive personale.
Vă mulțumesc
În stânga pui data, în drepta semnătura.
Fundă? Xoxo
Subsemnata,numele mamei tale" in calitate de parinte al elevului "numele tau" din clasa a... liceu sau ce esti rog motivarea absentelor din data... din motive personale.
Data. Semnatura
In mod sigur o să-ți motiveze absențele din cate stiu eu doar o scutire poate face asta sau profesorii respectivi!
Mergi mai bine la doctorita de familie ii spui ca ai fost racit o perioada de 2 sau 3 zile si mergi pe inchis fara sa ii mai zici mamei ca te mai considera dupa neserios deci mai bine mergi si rezolvi problemele singur e mult mai ok si te va crede mult mai mult diriginta sau dirigintele... Iti zic eu pentru ca si eu cand am fost la liceu tot asa a zis ca nu ma crede ca este scris de mama lui mama mea si am fost direct la doctorita de familie si am rezolvat problemele...
La liceu scriam cererea asta in numele nostru nu in numele parintilor nostri.
-Cererea trebuie inregistrata la secretariatul unitatii in cel mult 7 zile de la reluarea activitatii elevului.
-Cererea trebuie sa fie avizata de directorul unitatii
-Nu pot fi motivate pe baza cererii parintelui/reprezentantului legal al elevului mai mult de 3 zile pe semestru.
Sursa si tipul de cerere: http://www.ltni.ro/......bsente.pdf