Desi nu conteaza prea mult profilul este indicat un profil uman, respectiv stiinte sociale sau filologie.
Daca ma mai puteti ajuta cu ceva, v-as fi recunoscatoare. Mama mea a discutat cu o prietena de a ei care este secreta, si aceasta i-a spus mamei mele ca trebuie sa merg la profil real pentru a ajunge avocat. Pana acum cateva zile, si eu credeam la fel de profilul uman, dar totul mi s-a dat peste cap cand am aflat ca as putea merge la mate-info sau stiinte, pentru ca nu ma pricep la nici una dintre ele. Probabil ca o sa ma duc la stiinte sociale, pentru ca se fac atatea ore de romana ca la filologie. Oricum, o sa mai intreb odata si daca mai aveti ceva de spus, va ascult. Multumesc.
In liceu profilul stiinte sociale sau filologie te pregateste penntru adevaratul test si loc unde vei acapara cunostinte pentru a putea avea o cariera in avocatura: Facultatea de Drept.
Profilul din liceu, pentru a deveni avocat, nu este o necesitate, dar poate constitui un avantaj la facultate daca-l alegi pe cel corect.
Este mai bine la uman la ceva cu filologie pentru ca te ajuta mult la vocabular si exprimare
Poti merge la facultatea de drept indiferent de profilul liceului absolvit. Daca mergi la uman vei avea un avantaj pe partea de exprimare. Daca mergi la real sau la stiinte, o sa ai putin mai buna intelegere a unor subiecte tehnice (de genul: brevete, economie etc.)
Gabica întreabă:
BlueButterfly13 întreabă: