Din cate stiu, scoala iti poate deconta 16 bilete pe semestru si nimic in plus, indiferent de valoarea biletului.
Nu stiu cum se procedeaza cu abonamentele insa poti intreba la scoala pentru ca biletele (abonamentul cu cursele) care trebuie decontate a unei luni se accepta cred (cel putin asta imi impunea scoala mea) pana pe 5 a urmatoarei luni.
Insa cel mai bine este sa te lamuresti la secretariat sau cu dirigintele(diriginta) din primele zile.
900 de lei lunar? Pot să te întreb cu ce faci naveta și pe ce distanță, de costă 200 de euro/lună?
Din localitatea Brasov pana in Fagaras sunt 80-90 km.
Si un bilet dus-intors este 30 roni.
In wekeend stau acasa, deci nu 900, ci 650-700 roni lunar.
Și compania de transport nu oferă varianta unui abonament? Greu de crezut, având în vedere că este o cursă în general de navetiști
In loc sa dai atat pe luna la naveta iti cauti pe acolo o chirie, te cuplezi cu cineva care cauta si in 2 persoane o garsoniera pana in 200 euro gasiti. E o problema serioasa incearca sa iti convingi parintii. E pierdere mare si de bani si de timp.
Îți decontează liceul dar trebuie sa faci o cerere de decontare adica sa te duci la secretariat si sa le zici ca faci naveta si ca vreai sa iti deconteze ei