Doar nu ma parasesti! Yaaa nu nu nu e frumos )
Stai cu mine in a doua banca Nicoleto )
Love you :*
Probele se dau prin iunie-iulie. Uite aici un site cu probele care se dau. http://www.calificativ.ro/......21189.html
Miruna, din moment ce ea vrea sa se faca invatatoare sau profesoara, nu vad ce i-ar sta in cale.Sa urmeze ce liceu vrea ea. Poate ei nu ii place matematica-informatica sa stii.Cu toate ca-s eu acolo si sunt sora ei...Fiecare se duce unde ii place mai mult si nu unde vor altii. O sa cunosti pe altii si o sa si uiti de Nicoleta POATE! Asa ca nu comenta.
POate nu te-ai prins Andreeo, ca eu glumeam. Si Never nu am sa o uit nu mai vorbi in numele altuia. Hai ca ne abatem de la subiect
Deci, eu am gasit ca probele eliminatorii sunt la desen, muzica, educatie fizica.Desi nu am prea inteles de ce
In rest trebuie sa ai dictie, sa stii sa improvizezi la un subiect de discutie si sa fii intelegatoare cu elevii.
Succes
Probele se dau in mai sau iunie.se da la desen (natura statica in creion) sport( trei ture de alergare de teren si cateva exercitii simple din gimnaziu), muzica ( un cantec la alegere, te pune sa canti doar 2 -3 strofe). dictie( de recitat o poezie la alegere cu intonatie si compunere cu tema de ce ai ales acest profil)
Sjhxjcks întreabă: