| Gr4ff3R a întrebat:

Dati-mi si mie toate profilele de la licee si in ce ore consta si dupa parerea voastra care e cel mai bun si mai unsor profil unde m-as potrivi ( medii : cls. V - 9.66; cls. VI - 9.65; cls. VII - 9.35) Funda+vot la cea mai bun si mai explicit raspunswinking

4 răspunsuri:
| geo9617 a răspuns:

Inainte de a-ti raspunde trebuie sa ne spui din ce oras esti! Daca esti din Iasi te pot ajuta euwinking

| LauraFlorentina12 a răspuns:

Depinde la ce te pricepi cel mai bine tu. spre exemplu daca fugi de mate du-te pe profilul uman la romana,limbi straine si istorie, dar daca fugi de rom.du-te la real pe mate fizica, chimie sau la modern pe mate rom si informatica.Acum ca sa mergi la un liceu trebuie sa vezi ce nota ei la examenul din cls a 8 si ce medie o sa ai in a 8. Un liceu la care cred ca ai intra e Sf Sava(pe real, modern si stiintele naturii media generala-9. 45min.)Moissir(pe real si modern media generala-9.52 min.)sau Mihai eminescu(pe uman media generala de -9.27).BAFTA.

| LauraFlorentina12 a răspuns:

Cu siguranta ai intra la un liceu bun. Dupa parerea mea cel mai bun liceu e Lazar acolo am de gand sa merg pe uman(romana, lb sraine si istorie)mi se pare un liceu bun si URASC MATEMATICA! Deci ma inrept spre uman.media generala de admitere la la liceul Gh.Lazar e de 9.65.liceele pe care ti le-am spus sunt din bucuresti.BAFTA.

| Gr4ff3R explică:

Sunt din braila