Bucuresti, Cluj, Targu Mures, nu neaparat in ordinea asta. Fiecare universitate decide cum sa isi dea examenul de admitere, ca exemplu la Bucuresti se da biologie si inca o materie la alegere intre fizica si chimie. La Targu Mures se da anatomie din Barron's, la Iasi ai la alegere o materie intre anatomie si chimie (nu stiu daca poti alege si fizica). E greu de zis care e cel mai greu, dar dintre cele 3 de mai sus, cred ca la Bucuresti si Cluj se intra cel mai greu tocmai pentru ca trebuie sa inveti 2 materii pentru admitere si trebuie sa le inveti bine. As tinde sa zic ca la Bucuresti e mai greu pentru ca acolo absolut toate calculele la chimie sau fizica se fac la mana si la admiterea de anul asta chiar au avut multicele calcule, ceea ce necesita timp si atentie, la Cluj am inteles ca le da calculator. In orice caz, pentru oricare dintre cele 3 universitati, ai nevoie de o pregatire intensa pentru ca este o concurenta din ce in ce mai buna de la an la an, mai ales la Bucuresti unde mediile au crescut izbitor in ultimii 2 ani si aud din ce in ce mai multi candidati care au facut si 2 ani pregatiri cu profesori universitari ca pica la limita.