Salut. Fiecare liceu are subiecte diferite. N-are rost sa te bazezi pe un model sau altul, tu pregateste-te din tot, in special Passive Voice.
Eu initial am optat pentru stiinte ale naturii simplu, insa astazi am primit un telefon de la profesoara de engleza care mi-a spus care sunt diferentele dintre cele doua clase si m-am decis sa ma mut pe intensiv engleza. A spus sa ma duc saptamana aceasta la liceu si schimb optiunea.
Exact mi-a spus si dumneaei, ca acest test este de fapt o formalitate si ne va accepta pe toti...dar cum sunt o fire complicata si ambitioasa, vreau sa iau nota mare
Care sunt diferentele? Si eu am optat pentru stiinte ale naturii simplu. Cred ca vreau si eu sa ma mut pe intensiv engleza.
Pai ai 2-3 ore de engleza in plus fata de simplu, vei avea mai multa materie si dai teza la engleza. La sfarsitul clasei a 12-a primesti un atestat precum ca ai terminat pe intesiv engleza (cel putin asa e la liceul nostru). Cu exceptia tezei, mi se pare ca suna ok, dar discutasem cu profa si a zis ca o sa fie usoare tezele, ca la un test normal, ca cica: "teza de la engleza va fi un nimic pe langa cea de la biologie sau chimie" . Acum depinde si de profesorul tau, dar ma gandesc ca va fi indulgent
Http://www.scoala19brasov.ro/index.php/78-stiri/144-test-engleza aici sunt 2 modele de teste sper ca te-am ajutat...
Am uitat sa precizez ca este pentru liceu, clasa a 9-a. Sper sa fie, totusi, asemanatoare cu ce vom primi. Multumesc oricum!